Başkan Bozkurt Halkla Buluştu

Başkan Bozkurt Halkla Buluştu

Esenyurt'ta pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan ‘Halk Günleri’yeniden başladı. Halk Günleri'ne katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, vatandaşlarla tek tekilgilenerek sorunlara çözüm yolları aradı.

Esenyurt Belediyesi'nin halkın istek ve taleplerini ilkağızdan dinleyerek çözüm üretmek amacıyla düzenlediği halk günleri, pandeminedeniyle verilen aranın ardından yeniden başladı. Esenyurt Kültür Merkezi'ndegerçekleştirilen programda, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurtvatandaşlarla bir araya geldi. Esenyurtluların sorunlarını ilk ağızdan dinleyenBaşkan Bozkurt, bu sorunlara dair çözüm yolları aradı. Başkan Bozkurt'un yanısıra başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı halk gününde,vatandaşların taleplerinin hızlı ve doğru bir şekilde çözüme kavuşturulmasıiçin ilgili birimlere yönlendirmeler yapılarak gerekli talimatlar verildi.Aileleriyle halk gününe gelen miniklere çeşitli oyuncaklar hediye edildi.

Başkan Bozkurt: “BenSizden Yanayım, Elimden Geleni Yapacağım”

Başkan Bozkurt’la buluşarak talebini dile getirenlerarasında çocuklar da vardı. 8 yıl önce Yıldız Camii inşaatında site arazilerinegirilerek parklarının yıkıldığını söyleyen ve oyun alanlarını geri isteyençocukları ciddiyetle dinleyen Bozkurt, “Ben sizden yanayım. Elimden geleniyapacağım” diyerek çocuklara haklarını her daim savunmaları konusunda nasihattebulundu. İlgili alanı ziyaret ederek konunun takipçisi olacağını belirtenBaşkan Bozkurt, gerekli çalışmaların yapılması konusunda birim müdürlerinetalimat verdi.

“Bizi Büyük Birİlgiyle Karşıladı”

Yaşadıkları sitede rahatça oyun oynayabilmek için hemkendisi hem de arkadaşları adına Başkan Bozkurt’la görüşen 11 yaşındaki Ayaz,“Tüm çocuklar olarak bir sorunumuz var, halletmek için buraya geldik. YıldızCamii’ne büyük bir koruma alanı yapıldı ve bizim oyun alanımız işgal edildi.Tüm çocuklar adına Başkanımızla konuşmaya geldik, bizi büyük bir ilgiylekarşıladı. Bakmaya gelecekmiş, ilgilendiği için teşekkür ederim” dedi.

“SorunlarımızıÇözeceklerine İnanıyorum”

Esenyurt Belediyesi’nin her sıkıntısında yanında olduğunusöyleyen Burcu Çelik, “Başkanımızla görüşmek için talepte bulunmuştuk.Aradılar, Belediye Başkanı’nın benimle birebir görüşmek istediğini söylediler.Geldim, şikâyetlerimizi ve sıkıntılarımızı dinlediler. Yardım talebindebulunduk ve kabul ettiler. 2-3 gün içerisinde bize geleceklerini söylediler.Daha önce bize başsağlığına geldiler, bizim için böyle yardımlardabulunmalarından dolayı çok memnunum. Sorunlarımızı çözeceklerine inanıyorum”ifadelerini kullandı.

“Buradan Çok MemnunAyrılıyorum”

Başkan Bozkurt’un samimiyetine ve içtenliğine vurgu yaparaksorduğu her soruya cevap aldığının altını çizen Sinan Akbulut ise “Buradan çokmemnun ayrılıyorum. İki sene sonra Başkan’la yan yana geldiğim için mutluyum,her soruma cevap aldım. Taleplerime olumlu cevap alacağıma eminim. Başkan çokiçten ve samimiydi. Çok alçakgönüllü birisi ve ‘Kapım herkese açık’ dedi,bundan başka mutluluk var mı!...” şeklinde konuştu.

sfa5jds2zbgjup4ba6hlgyfn.jpg

zhfv6dbj9ys5ucrpquzIrawh.jpg

ypvsgwmbourmiI7efou8fqjk.jpg

9dnczigfwvo8a2xqm7pcodpI.jpg

vpnlva9gomuyxibu06zypjfk.jpg

iy6bkp5comw7cesdqg0unjbt.jpg

2bdgm516yosjushfx9cbwptj.jpg

fpuwqkgcy1oaktnmb8ecd2ab.jpg

wwjeysbhi9anxldfpz8kgox2.jpg

m54cyhqoyfpqphjiksnvb2ta.jpg

em2tsnr8ynd9cpojvfkdj04h.jpg

cc4zosmdtzvpqagedxubpwxw.jpg

ebplcuucozsjtamzd5xl8y6k.jpg

0ydbvhe8xgfcyak6gnl3uhpc.jpg

pbqzshdnlyn2edv3vu8rjluo.jpg

8ch6kuvhkfaydrujbere9lfs.jpg

njqiukhInvprwtpey4r9xbk2.jpg

wc9tcyoxhbdulbnxI0pqujhf.jpg

1my8lj6dbvfe0wrhdcqxiugj.jpg

3uuhxmw4ly5debzycv8sdIgp.jpg

oektyjcdIvpc8tysxqhmdj1q.jpg

cq6rwbjsefrwhn923o8vgxom.jpg

ak4w5wlgyvdk7bceavjhdotf.jpg

yvbjfmmb6ucopsjnileIcako.jpg

kn93tb8esfglsxvuzopr5huy.jpg

naslthoprvmIxhbfyawvqw02.jpg

kg3zy1nputmlefn8cvwiaqIx.jpg

hrkg37vyiln42bmzd8xcbrj0.jpg

ds0ebjzgto9pcefgopl1txhn.jpg

jrhqdro6tvgezx3o5zf2ykqu.jpg

qpvrcijpzIgjuhwnmlty14te.jpg

ftgsj41ehne2mdzsyuqgw3dv.jpg

wmbqcyohIdshejv2zsownfu4.jpg

encoj6m4xfc5bgt9spalvur3.jpg

wIolsprj3xzpjihtmulzry69.jpg

w6sex4qkd5eay9hbpqr8ulmz.jpg

bgvxt689k2rwpl0ilyct3qom.jpg

z1xet4ujmiqpk3avy2bccokm.jpg

25sfdnjcqy4s13lftdItuqkn.jpg

fqs7u5a4lwrw0h2ctpkcgj3a.jpg

dyhwmz5b8ovarn79n3sujh4w.jpg

yd20eubct7bfkzormwqvf9js.jpg

rawosu6ez4tmggm8ktqxl7hc.jpg

fs2vrgiceqkpgz8otaj96Ibw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.