Başkan Bozkurt: Hayallerinizden Vazgeçmeyin!

Başkan Bozkurt: Hayallerinizden Vazgeçmeyin!

Sahur programında gençlerle bir araya gelen Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt,“Hayallerinizden vazgeçmeyin. Umudunuzukaybetmeyin.Sizlere bakınca çok güzel bir gelecek görüyorum” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,ilçedeki gençlerle sahur programında buluştu. Esenyurt Kültür Merkezi’ndedüzenlenen programda gençlerin merak ettiği soruları yanıtlayan Bozkurt, YKSsınavına girecek gençlere tavsiyelerde bulundu. Gençlerin mutlaka sevdiğiişi yapması gerektiğini belirten Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Sizlerleberaber olmak inanın çok güzel. Sizlere bakınca geçmişimi görüyorum.Bazılarınızın hayalleri var ve bazılarınız geleceğe dair endişe duyuyor.İnşallah birlik ve beraberlik içinde yaşamın önünde bütün engelleri aşacağız.”

 

“Birbirinizi Ayrıştırmayın”

Gençlerin iyi yaptıkları işte uzmanlaşmalarıgerektiğini söyleyen Bozkurt, “Eğer yaşamınızı kurgularsanız sonraki süreçlerdede daha başarılı olacaksınız, bundan emin olun. Meslek seçerken ya da herhangibir işte hangi şey sizi mutlu ediyorsa, hangi işten memnun olacaksanız onuseçin. İyi meslek diye bir şey yoktur, neyi iyi yapabiliyorsunuz diye bir şeyvardır. Hangi konuda yetenekliyseniz en iyi iş odur diye düşünüyorum. Sizdenbir diğer ricam ise, birbirinizi ayrıştırmayın. Farklı olabilirsiniz amabirbirinizi farklılıklarınızdan dolayı ayrıştırmayın. Bu farklılık bazenkökeninizden dolayı olabilir, bazen ailenizin inancından dolayı olabilir.Bunların hiçbirisinin önemi yok. Hepimiz insanız Allah bizi yarattı,dolayısıyla insan olarak birbirimizi kabul etmemiz durumunda bir aradayaşayabiliriz. Gerisi kendiliğinden gelecektir” diye konuştu.


e4gsuktmIjol7k6sc2glfjrc.jpg

dcblqx4jgks3qIcgnwpn1sth.jpg

9byhevfwmaafqed60wkgjxtt.jpg

mcw0oyftks5qehrwg7fubjz3.jpg

gstxkaoqksv2jmvglmr1386x.jpg

1iqfdzfyv3khegm6jbwsru8h.jpg

vplmwngaznotbmbjydqpiccr.jpg

Iakgwrpsjmbpjmzwcq1aludn.jpg

wpqvmcbugc6qjIdko9vlaeg8.jpg

7r2cjxhInhwaibs1j5gxnyul.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.