Başkan Bozkurt İlçe Protokolü İle İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Bozkurt İlçe Protokolü İle İftar Sofrasında Buluştu

İlçe protokolüile iftar programında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, “Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Biliyorsunuz beş yıllık görev sürem bitiyor. Bu süreçtebana verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Bir hatamız, bir kusurumuzolduysa ben helâllikistiyorum” dedi.

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, orucunu ilçe protokolü ile birlikte açtı. Esenyurt Belediyesi’ndegerçekleşen iftar programına Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt İlDernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya,Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzğun, Gaziler Derneği Başkanı İsmailKalaycıoğlu’nun yanı sıra meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birimmüdürleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilahilerokundu, dualar edilerek oruçlar açıldı.

“Ramazan, Bereket Ayıdır”

Programda konuşmayapan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Değerli arkadaşlar; önemli biraydayız. Ramazan ayı hem İslam coğrafyasının hem de Anadolu coğrafyasının enönemli ayıdır. Hem ibadet açısından, nefsimizi terbiye etmek, günahlarımızıaffettirmek hem de bir arada olmak, birbirimizi anlamak, birlik ve beraberlikiçinde yürümek için çok önemli bir ay. Allah'ım, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımızibadetleri kabul etsin” diye konuştu.

“Sorunların ÖnemliBir Bölümünü Halletmeye Çalıştık”

Beş yıllıkgörev süresinde kendisine verilen desteklerden dolayı da katılımcılara teşekküreden Başkan Bozkurt şunları ekledi: “Biliyorsunuz benim beş yıllık sürem bitiyor. Bu süre içindebana verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Zor bir ilçenin, nüfusu çok hızlı artmış bir ilçenin yönetiminiüstlendik. Sorunların önemli bir bölümünü halletmeye çalıştık. Bu süreçte birhatamız olduysa bir kusurumuz olduysa ben helâllik istiyorum. İnşallah bundan sonrakisüreçlerde de güzel ülkemin eşit ve onurlu yurttaşları olacağız. Birlikte yolyürüyeceğiz. Birlik beraberlik içinde ben inanıyorum ki güzel şeyler yapacağız.Yapmak istediğim çok şey vardı, yarım kaldı maalesef adaylaştırılmadım.İnşallah benden sonra gelecek olan belediye başkanları bu projelere sahipçıkacaktır diye düşünüyorum.”

“Birlik Ve Beraberliğin GüzelÖrnekleri İftar Sofralarıdır”

Ramazan ayınınbirlik ve beraberlik ayı olduğunu söyleyen Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğluise şöyle konuştu: “Ramazan birlik beraberliktir. Bu birlik beraberliğin güzelörnekleri de iftar sofralarıdır. Bu güzel iftar sofralarında beraber oruç açmaktabi ki de bizim için bir mutluluk vesilesi. Belediye Başkanımız bu iftarıtertip edip bizleri de davet ederek bizi bir araya getirdi. Kendisine sizinhuzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sayın Başkanıma benden yana varsa, hakkımızhelâl olsun diyorum.Bir kaymakam ve bir belediye başkanı olarak, olması gerektiği gibi, ilçeye hizmet anlamında güçlerimizi birleştirip Esenyurt’unmenfaati doğrultusunda, ne yapmamız gerekiyorsa hep beraber yaptık. İnşallahseçimden sonra da kaymakamlık vebelediyenin iş birliğiniartırarak Esenyurt’u daha güzel noktalara getirmek ve hizmet kalitesiniartırmanın derdindeyiz. Sizlerin desteği ile görev süremiz boyunca bunungayreti içerisinde olacağız.”

EskiRamazanlar Esenyurt’ta Yaşatılıyor

 

Ramazan ayının gelmesiylebirlikte Esenyurt’ta maneviyat dolu etkinlikler başladı. Eski belediyebahçesinde kurulan Ramazan çadırı ile Yunus Balta Kültür Merkezi’ndegerçekleştirilen Hacivat Karagöz, Âşık ileMâşuk, ortaoyunu, meddah gösterileri ve yarışmalarla Esenyurtlular renkli Ramazangünlerini doyasıya yaşıyor. Ramazan boyunca devam edecek etkinliklerevatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

rIdgrx1vuoa7qqxkf4bptk9j.jpg

d4vbhsul3krpwds21nb9w8uj.jpg

xflvdzrgcy6wnvpemz7qbs3p.jpg

hanq072odmtx9refjgriskzu.jpg

wa6l7zgb5qrkl2uosnfumtmy.jpg

pvdztbmuyh3qnw1soh6yj0fz.jpg

nIq6oqm3bnlkds1duv8o2ygv.jpg

th0d8zcjfpguI6h2deyolzke.jpg

ktq5prfnt86a32rk9sjqhzxa.jpg

lsoxmn87y1cw0fbj4vhpqukl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.