Başkan Bozkurt Karadeniz’den Sonra Ardahan’da

Başkan Bozkurt Karadeniz’den Sonra Ardahan’da

Başkan Bozkurt’tan Memleketi Ardahan’aZiyaret

Karadenizziyaretinden sonra memleketi Ardahan’da düzenlenen 21. Ulusal Göle Kültürve Kaşar Festivali'ne katılan Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, Damal Belediyesi ile ortaklaşa yapılan Damal-Esenyurt DostlukParkı’nın açılışını da gerçekleştirdi.

Karadenizturunun ardından memleketi Ardahan’a giden Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt, burada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak, GöleYaylası’nda yapılan 21. Ulusal Göle Kültür ve Kaşar Festivali'ne katılan BaşkanBozkurt, âşıkların söyleşisi ile başlayan festivalde çocukfolklor ekibinin ve güreşçi çocukların gösterilerini izledi.Etkinliğin ikinci gününde düzenlenen yürüyüşe eşlik ederek yöre ozanlarıylabirlikte türküler söyleyen Başkan Bozkurt, “21. Ulusal Göle Kültür ve KaşarFestivali büyük bir coşkuyla başladı. Dayanışmaya, birlik ve beraberliğe güçveren bu renkli festivalde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Festivaller Birlik VeBeraberliğimiz İçin Önemli”

Festivallerinbirlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu belirten Başkan Bozkurt şunlarıekledi: “Buraya gelmeden önce Karadeniz ziyaretlerimizi yaptık.Esenyurt’un nüfusunu oluşturan kitlelerle, onların doğduğutopraklarda buluşmaya çalışıyoruz. Esenyurt’u oluşturan kitlelerin çoğunluğu daKars, Ardahan ve Iğdır. Dolayısıyla buralara gelmemiz gerekiyor. Bölgemiz içinönemli bir festival. Güzel olan yanı şu; festivale siyaset karışmadı. Ben emeğigeçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım diğer bölgelerde de bu tarzfestivaller olur, çünkü festivaller kaynaşmak, birbirimizi anlamak;kültürümüzü, inancımızı paylaşmak,ürünlerimizi tanıtmak ve beraberliğimiz açısından önemli.”

Başkan Bozkurt VatandaşlarınDavetini Kırmadı

CHPGöle İlçe Başkanı Recai Özalp ve Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin’imakamında ziyaret eden Başkan Bozkurt, ardından esnaf ziyareti yaptı. Ardahanil protokolü ile birlikte Göle’de yapılan taziye evinin açılışınıgerçekleştiren Başkan Bozkurt, köyler arası futbol turnuvasının final maçını dahemşehrileriyle birlikte izledi. Bozkurt’un Göle'de bir sonraki durağıise doğduğu köy olan Kuzupınarı Köyü ile Koyunlu Köyü oldu. Bozkurt,köylerde kendisini davet eden vatandaşların davetlerini kırmayarak evlerinemisafir oldu. CHP Göle Kadın Kolları Başkanı Evren Atalay’ı da iş yerindeziyaret eden Başkan Bozkurt, bir sonraki ziyaretini Göle Ziraat Odası BaşkanıCemil Budak’a yaparak bölgedeki çiftçilerin karşı karşıya kaldığı zorluklarınçözümüne dair fikir alışverişinde bulundu.

Esenyurt’tan Damal’a 'Dostluk Parkı'

BaşkanBozkurt, festivalin ardından Damal’a geçerek Esenyurt Belediyesi ve DamalBelediyesi’nin ortaklaşa yaptığı Damal Esenyurt Dostluk Parkı ve Eğitimci ErolÖzer’in adını yaşatacak olan park ve tesisin açılışını Ardahan Belediye BaşkanıFaruk Demir, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, Hanak Belediye Başkanı AyhanBüyükkaya, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan ve ilçe başkanlarınınkatılımıyla gerçekleştirdi. Başkan Bozkurt, açılış sonrasında CHP Damal İlçeBaşkanlığı’na da ziyarette bulundu.

“Ardahan'a YapılanHizmetleri Görmek Bizi Mutlu Ediyor”

BaşkanBozkurt’un sonraki durağı Ardahan oldu. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir,CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan ve Merkez İlçe Başkanı Kadir Sinan Onay’ıda makamında ziyaret eden Başkan Bozkurt, Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nada ziyaret gerçekleştirdi. Ardahan’a bağlı Hoçvan Hasköy’de EsenyurtMinibüsçüler Kooperatifi Başkanı Şerafettin Yılmaz'ın, Hoçvan Hasköy DernekBaşkanı İlkin Yılmaz’ın ve İstanbul Ardahan Kültür Evi Müdürü Güven Avşar’ınevlerine misafir olan Başkan Bozkurt, memleketi Ardahan’da olmanın mutluluğunuyaşadığını belirterek, "Türkiye'nin her köşesi ayrı bir güzelliğe sahip.Ardahan'da olmak, Ardahan'da yapılan hizmetleri görmek bizi mutlu ediyor.Doğduğum ve büyüdüğüm topraklarda bizi bağrına basarak karşılayan hemşerilerimizleve esnafımızla bir arada olmanın güzelliğini yaşıyoruz” diye konuştu. Başkan Bozkurtson olarak, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i ziyaretederek, ülkenin eğitim alanındaki ihtiyaçlarına dair fikir alışverişindebulundu.

Başkan Bozkurt, İlçeleriTek Tek Ziyaret Etti

BaşkanBozkurt ardından Hanak’a geçerek Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ve CHPHanak İlçe Başkanı Katip Ayık’a ziyarette bulundu. Bozkurt’un buradan sonrakidurağı ise Posof oldu. CHP Posof İlçe Başkanı Erkan Ocak’ı ve Posof BelediyeBaşkanı Cahit Ulgar’ı makamında ziyaret etti.

Bozkurt Çıldır EsnafınıDinledi

Başkan Bozkurt’unmemleketindeki son durağı Çıldır oldu. Burada Çıldır Belediye Başkanı KemalYakup Azizoğlu, CHP Çıldır İlçe Başkanı Nevzat Şirin’i ziyaret eden Bozkurt,ilçe esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

dmyfihalbbIhvu1c9x8tp0uc.jpg

cm0vucmopgyexd1rg9pfqIbw.jpg

vmtzwpr31tquxcokxk9qnjnw.jpg

hwk4xiewgjn7pb2x1k0jfhge.jpg

Ifcdl60tywml8vktuxf2o7gz.jpg

m3gbtwlphasrk1daodlwhb8n.jpg

xnmu0ibvfts84zge6ku3nmqr.jpg

dwuar9lhgkqge6pnfmleIboy.jpg

0csursdtqv9b58i1wpjygoad.jpg

c3jqsvwxmpoyvngrg1xs5r4k.jpg

scxpueglvnIkde43kdzownhy.jpg

dn1tjakudrcmohvgytc5ae2I.jpg

oftkkrh6b3jlpscwudjaIpuc.jpg

j5epxtmba9rb7idmcwlovxoq.jpg

ytphj5l2cegxj1bsofvhmnb0.jpg

samsfI9edcq1qomnj35lj2wl.jpg

puIocxfgobfn4vxdzl08r1k9.jpg

q0log8h2ieyerpbtfpasjznj.jpg

vmlbaztIk3rndmugxzow5qwd.jpg

rp3gj5eomffxwlp1qkce82ih.jpg

qrpt3stI6adkvbbo1y9w8kpx.jpg

bne1mnwoakkfeu7204ylzg8y.jpg

taamq8k2r0fseclczxjbp6br.jpg

sosum8ngx94ajyg7i6kbzh5t.jpg

xpfqceadkslht0mjulyb5cyr.jpg

uxrpqpnwjexfytigfjdczeo1.jpg

1syrcoalodj9yuxm4mbkk6sn.jpg

zomv5ukowj4iv61zaxcwjn0e.jpg

34s2gzk19s7clbfImlgrxpeu.jpg

mlokyeq1whrmugIad3quf0bd.jpg

diwjzxvpp9fqhIk7ace5r3bt.jpg

veba1d9ppfuofxbvl2hgrnlx.jpg

5ibfwgIls8e1zhk6dn7wqmry.jpg

wi1kntvqf0bpI9jho3z8xzdu.jpg

iovg43u6b2emlxovye5fjnsp.jpg

pdtdjpwuozymrfhnkxIgjhlf.jpg

l4essbn9ywcugfdor18kjmh7.jpg

yy3xrqsmd65pfuegxwad7kui.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.