Başkan Bozkurt Minibüsçülerle Vefa Yemeğine Katıldı

Başkan Bozkurt Minibüsçülerle Vefa Yemeğine Katıldı

BaşkanBozkurt: “Beraber Durduğumuzda Daha Güçlü Oluruz”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt 113 No.luTaşıyıcılar Kooperatifi’nin düzenlediği Vefa Yemeği’ne katıldı. Burada yaptığıkonuşmada birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Başkan Bozkurt, “Bizim bir aradaolmamız bir zorunluluktur. Beraber durduğumuzda daha güçlü oluruz” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, yıllardır ilçeninulaşım yükünü omuzlayan 113 No.lu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin, kooperatifteemeği bulunan eski yöneticilerin onuruna düzenlediği Vefa Yemeği’ne katıldı.Program, geçtiğimiz günlerde Taksim’de gerçekleşen bombalı saldırı sonucundahayatını kaybeden vatandaşların anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklâlMarşı’yla başladı. Yemeğe, Belediye Başkanı Bozkurt’un yanı sıra İBB GenelKoordinatörü Coşkun Tanış, Siirt Baykan eski Belediye Başkanı RamazanSarsılmaz, İstanbul Minibüsçüler Odası Başkanı Emin Alagöz, 113 No.luTaşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yücel Tanış, Esenyurt Kent Konseyi BaşkanıMehmet Hanifi Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, STK temsilcileri veçok sayıda minibüs esnafı katıldı.

Slayt gösterisinin ardından, kuruluşundan bugüne kadarkooperatifte emeği olan eski yöneticilere plaket verildi. Ayrıca, kooperatifekatkılarından dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a da plakettakdim edildi.

“Benim İçinBir Onurdur”

Sahnede yaptığı konuşmada minibüsçü esnafına, “Her an bana sahipçıktınız” diyerek teşekkür eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurtşöyle devam etti: “Bizim bir arada olmamız bir zorunluluktur. Bulunduğumuztoprakları terk edip buraya gelme nedenimiz zaten yoksulluk içinde olmamız vezorluklar yaşıyor olmamız. Daha güzel bir yaşamı elde etmek için buraya geldik.Bu toplumda birlik ve beraberliğe inanır bir şekilde davranmamız lazım. Siyasidüşüncemiz, inancımız, kökenimiz, yaşamdan beklentilerimiz farklı olabilir.Bunlar bizi birbirimizden ayıran değil, birbirimizi güçlendiren, daha farklıpencerelerden yaşama bakmamızı sağlayan şeyler. Farklı baktığımızda ve beraberdurduğumuzda daha güçlü oluruz. Burada daha önceki başkanlarımızın da anılıyorolması çok anlamlı. Bize bir görev verilir, hizmet olanağı oluşur.Esenyurtlular bana güvendiler, bana bir hizmet süresi bahşettiler, bu benimiçin bir onurdur.”

“BelediyeBaşkanımız Her Zaman Yanımızda”

Esenyurt 113 No.lu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yücel Tanış ise33 yıldır Esenyurt halkına en iyi şekilde hizmet etmeye vermeye çalıştıklarınıvurguladı. “Bugünlere kolay gelmedik” diyen Tanış, “Burada yöneticilerimizin veesnafımızın büyük emeği var. Bizim amacımız, birlik ve beraberliği sağlamak.Esnafla çok iyi bir diyaloğumuz var. Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın KemalDeniz Bozkurt’un çok büyük katkısı oldu. Her görüşmemizde bize saatlercezamanını ayırarak hep sıcak davrandı, biz de onun her zaman yanındayız” diyerekEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

lkmubrypxdwnne0ulhrzk9of.jpg

pmlwynuizjjfsvabw4phy3kc.jpg

tsr4yo3yhdqp9safw60clvjv.jpg

rsyIrlhmfapn8jxi0qe9kmc5.jpg

u6kxmuza1oxs4eprz5pjygqd.jpg

gyip0jofsl42rxvtkbjkenoz.jpg

rmkheftzm1yr6coIxaaxki2e.jpg

yghdul3vmsvnpItccsfzrjrx.jpg

xqqmfaonxw9s4onzt83Ihadg.jpg

trsl7byxahzcezv4pdrsfu6q.jpg

beIiuvkzrckpotl5woa3d1yx.jpg

x58r7yrpv1tbxkccowtnduau.jpg

gbd0eok4yxmjkcdzpqmhcsjn.jpg

quavk5o1apt4fqoch7kr63zl.jpg

vieefrpclggdsjltoct9dh1y.jpg

b5ylcwr9n3pzbp7Ivmf1mulv.jpg

4lhb5pvgbjczowuup2xttrql.jpg

c2hzt9dhlqu6wwkay75apezq.jpg

ot5bj7yua6gkhljbfzvfn2il.jpg

3I7n6cdtgl9jsehs2nioxcpy.jpg

cvadqx9fhjpqa1upstv250ru.jpg

uxjm1tzpkx79hdobqgwlrvmi.jpg

tlsukb0nfymaejc6lphrwtiq.jpg

lez7ugmxwldcnxhkjur39Ija.jpg

nph2uqbq1mIvofrrx3ysiywk.jpg

fmIwtwqx2ocq3pysbvuezdsk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.