Başkan Bozkurt Muhtarlar Ve Azalarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Bozkurt Muhtarlar Ve Azalarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Muhtarlar ve azalarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Beş yıl sizinle beraber olduk. Adaylaşmasürecimde bana destek veren, bugüne kadar yaptığım her çalışmada, yaşadığım herzorlukta yanımda duran siz değerli muhtarlara çok teşekkür ediyorum. Bundansonraki süreçte daha büyük tecrübelerle, daha büyük umutlarla bu topraklarıninsanları daha iyi şartlarda yaşasın diye mücadele etmeye devam edeceğim” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayının sekizincigününde iftar sofrasında muhtarları ağırladı. Esenyurt Şehit Erol Olçok KültürMerkezi’nde gerçekleşen iftar programına muhtarlar, azaları ve aileleri katıldı.Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda dualar edilerek oruçlar açıldı. ProgramdaBaşkan Bozkurt, beş yıllık görev süreleri boyunca Esenyurt için beraberçalıştığı muhtarlara ilçeye kattıklarından dolayı teşekkür ederek plaket takdimetti. İftar yemeğinde, görev süreleri içerisinde hayatını kaybeden muhtarların plaketleriailelerine verilirken, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzğun verdiği desteklerve yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkürplaketi sundu.

“DesteklerinizdenDolayı Teşekkür Ediyorum”

Programda konuşma yapan Başkan Bozkurt, “Allah tuttuğunuz orucukabul etsin, kimseyi çocuklarının karşısına boynu bükük göndermesin, kimseyiaçlıkla sınamasın. Ramazan ayı en güzel aylardan bir tanesi. Hem ibadetettiğimiz hem de bir araya gelerek dostluklarımızı perçinlendiğimiz bir ay. Beşyıl beraber olduk sizinle. Ben öncelikle adaylaşma sürecimde bana destek veren,bugüne kadar yaptığım her çalışmada, yaşadığım her zorlukta yanımda duran, iyigünümüzde kötü günümüzde beraber olduğumuz siz değerli muhtarlara çok ama çokteşekkür ediyorum. Görevi devraldığımda Esenyurt Belediyesi bugünkü tablodançok daha zor durumdaydı. O zorlukların büyük bir bölümünü aştık. Yarım kalanişleri tamamlamak için tekrar başvurdum ama partim başka bir tercih yaptı.Umuyorum ki gelen kişiler yarım bıraktığımız işlere sahip çıkarlar. Ben vefateden muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Hepsi çok kıymetliydi. Allahhepsinin mekânını cennet etsin” ifadelerini kullandı.

“Mücadele EtmeyeDevam Edeceğim”

Siyaseti bırakmadığını ve bundan sonraki süreçte mücadele etmeyedevam edeceğini söyleyen Başkan Bozkurt şunları ekledi: “Her şeyin bir sonu varaslolan geriye baktığınızda hoş bir seda bırakıp bırakmadığınız. Tabii bu süreçsonunda önemli olan helalleşebilmek. Ben size hakkımı helal ediyorum. Siz devarsa bir hakkınız helal edin. Bu Esenyurt’tan gideceğim, siyaseti bırakacağımya da bundan sonra bir şey yapmayacağım anlamına gelmiyor. Tam tersi bir süredinlendikten sonra daha büyük tecrübelerle, daha büyük umutlarla, daha büyükmücadele gücüyle inşallah Esenyurt’ta, İstanbul’da ve Türkiye’de bu topraklarıninsanları daha iyi şartlarda yaşasın diye mücadele etmeye devam edeceğim.”

“BaşkanımızdanÇok Memnunuz”

Desteklerinden dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkür eden EsenyurtMuhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzğun, “Belediye Başkanımıza Ramazan’ınbereketini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyoruz. Biz Başkanımızdanmemnunuz. Gerçekten çok iyi çalışmalarımız oldu. Bir belediye başkanı, muhtargibi değil de bir abi kardeş gibi çalıştık. Bu süreçte yaptığı çalışmalardandolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

lzz4hdnq9vrlmiw1co0jpeeh.jpg

ly6jce3w59Iaqkxmpqedhfu0.jpg

fmeof5yk3gxve46ujamIgsq8.jpg

jnhpeylgbl7ncwIvqp4dtfk3.jpg

lsdnd1trokzjrj4ouyqbacw2.jpg

rmmdbhpeu9dcpwagv6yq1zro.jpg

ys9pzc7ot6nmplfeqdegnjxh.jpg

4lrk2n0mbuphd9t7livqxgj5.jpg

wIt4ajhnhdjcw936mz2s1u8f.jpg

yc42y0n69exbajkirqcas5d7.jpg

byobgwpnp1c84k0zzfvfdh6e.jpg

pxIkygle0lvsigubxnhjfpf4.jpg

fx6yt2hkIprth0uqn1rpsogn.jpg

qj4oezrwkilvtyu8r0pqx6tf.jpg

qw5t4efvfcmhxmgb0b8jlkno.jpg

bgo6sxfnwajvk8ymkdfjtvuz.jpg

qhte1vhka9nxgijqr43uwkpe.jpg

2nc3vtekoqzzuI1p7wglmdlu.jpg

ky51ogvmjdkp7rwz3tlxb2yf.jpg

5cdluwaoxyiz0nz8pvok7ebx.jpg

039jibccwbhztoazrgkdem8l.jpg

cInzsrynejpujqq5rdexaugo.jpg

zwv9laqjeb2gmdzro30vnquj.jpg

j4ldp9cp85yxktxqmoab7rgo.jpg

b78lfq9vw4gsjak3sttmrd26.jpg

a5y7r1bek6ntmicjo3fqdrpg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.