Başkan Bozkurt Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Bozkurt Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar veaileleriyle bir araya geldi. Esenyurt’a katkılarından dolayı muhtarlarateşekkür eden Başkan Bozkurt, “Vatandaşın derdine çözüm üretmek ve ilçemize katkı sağlamak için ne kadarçalıştığınızı biliyorum. Size çok teşekkür ediyorum” dedi.

EsenyurtBelediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar ve aileleri için yemekprogramı düzenledi. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen programaEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Muhtarlar DerneğiBaşkanı Ahmet Kuzgun ve mahalle muhtarları katıldı. Muhtarların, Muhtarlar Günü'nü kutlayan Başkan Bozkurt, “Yaşamınzorlukları içinde birlik ve beraberliğimizi artırmak için bir aradayız. Çok zorbir iş yapıyorsunuz. Vatandaşın derdine çözüm üretmek ve ilçemize katkı sağlamak için ne kadarçalıştığınızı biliyorum. Birçok dertle dertleniyorsunuz. Size çok teşekkürediyorum. Güzel olan, farklı düşüncelere sahip olup bir araya gelebilmek.Muhtarlar Günü'nüzü kutluyorum” diye konuştu.

Muhtarlar Teşekkür Etti

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı AhmetKuzgun, “Bu programda hepimizin bir arada olmasını sağlayan Başkanımıza vekatılım sağlayan siz değerli muhtarlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. Kuzgun'unardından söz alan muhtarlar duygu ve düşüncelerinidile getirerek, Başkan Bozkurt’a teşekkürlerini iletti.

xef42lcjou3qwfqebr97hm6x.jpg

wryxr85ki6uggqmm0hhlj3cn.jpg

zwf6oanr9kdfjc3bejrnvuwy.jpg

fqyxkgaj8o0qe1u27zsemhmp.jpg

mgezcg1uiIzfoonwkcrql6vr.jpg

kjyvb309cogqhzebcmptstu5.jpg

7kr1w2zm46c5rndxt9npuyfg.jpg

t2hudgqwivxdghc3je8zor7x.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.