Başkan Bozkurt Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Bozkurt Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Muhtarlar Günü programında konuşan EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt: “Esenyurt’a katkılarınızdan dolayı teşekkürediyorum. Gününüzü kutluyorum. Esenyurt için birlikte çalışmaya devamedeceğiz,” dedi.

Esenyurt Belediyesi, 19 Ekim MuhtarlarGünü dolayısıyla muhtarlar ve aileleri için yemek programı düzenledi. EsenyurtNikâh Sarayı’nda düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, muhtarlar ve ailelerikatıldı. Esenyurt’ta hayatını kaybeden muhtarlar ve Filistin’de hayatınıkaybedenler için Kur’an tilavetinin yapıldığı programda Başkan Bozkurt, muhtarlarıngününü kutlayarak hediyelerini verdi. Programda, ilçede afetlere karşı yapılançalışmaları anlatan Bozkurt: “Neredeyse yönetilmesi imkânsız bir tablo devraldık.Bu tabloyu yönetilebilir hale getiriyoruz. Birçok aksaklık yaşadım. Birçoksorunla karşılaştım ama bugün bu sorunların yüzde 70’ini çözdük. Bundan sonrasıdaha kolay,” dedi.

“Türkiye’nin En Nitelikli Çalışmasını Yapıyoruz”

İlçede doğal afetlerle ilgili yapılançalışmaları da anlatan Bozkurt şöyle konuştu: “Esenyurt'un depreme hazırlanmasıiçin Türkiye'nin en nitelikli çalışmasını yapıyoruz. Bir süre sonra sizleri dedâhil edeceğim. Sizlerin desteğiyle hem halkımızın bilinçlendirilmesi için hemde vatandaşların yapılacak işin içinde bize katkı sunması için çalışmalaryapacağız. Göreve geldiğiniz günden itibaren Esenyurt'ta deprem anında müdahaleedecek bir ekip oluşturduk. ESAK birimindeki 22 arkadaşımız akredite oldu,eğitim verebilecek hale geldiler. 250 civarında mahalle gönülleri eğitimi yapıldı,birçok okul ve camide tatbikatlar yapıldı. Prof. Dr. Naci Görür başkanlığındaDeprem Çalıştayı’nı başlattık. Esenyurt'un büyük ölçüde zemin haritasıçıkarıldı. İlgili kurumlarla görüşmeler yapıldı. Dolayısıyla Esenyurt'ta depremdenerede ne olacağını aşağı yukarı biliyoruz. İlçemizi depreme hazırlayacağız.”

k3updfgevrlhyzfbcon2mzmt.jpg

ulbfyqdt0c9pmoqvz4b8toas.jpg

olr9ojkuqnmxdmkw6spb0tfs.jpg

h7bervzpykjifs06w4dtl9cm.jpg

ydgqIu4x9swl7bnthz3zqae8.jpg

8gtfpkwun0oyhlbisp7k2sc6.jpg

h2klxw6yd4mpnu7cfok5pgja.jpg

plzwrqx9bk0s7Ikyfgchrl6p.jpg

my6ow2hInqj1el4kyxqd3tir.jpg

cmgybexq2jmiblhtd7ceavup.jpg

evx4mra9yzplct3wmhIlq6xf.jpg

m05azgi3xmyblxhod8ebepjc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.