Başkan Bozkurt: Öğretmenler Bir Toplumun Geleceğidir

Başkan Bozkurt: Öğretmenler Bir Toplumun Geleceğidir

İlçe genelindeki öğretmenleri yalnız bırakmayan Başkan Bozkurt,öğretmenlerin onuruna bir akşam yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte ünlüsanatçı Ender Balkır eşsiz türküleriyle öğretmenlere unutulmaz bir akşamyaşattı.

Başkan Bozkurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçe genelindekiöğretmenlerin onuruna bir akşam yemeği düzenledi. Ünlü sanatçı Ender Balkır dasöylediği türkülerle öğretmenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Esenyurt KültürMerkezi’nde gerçekleşen bu anlamlı etkinliğe, Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt’un yanı sıra Esenyurt Belediye başkan yardımcıları, birimmüdürleri, çok sayıda öğretmen ve aileleri katılım sağladı.

Sizlere SonsuzTeşekkür Ediyorum

Öğretmenlerin toplumun geleceği olduğunu vurgulayan Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt; “Ender Bey’i dinlemeye doyamıyoruz. İnşallah buakşam da öyle bir duygu kalacak hepimizde. Bu gün 24 Kasım Öğretmenler Günü’nükutlamak üzere buradayız. Öğretmenler bir toplumun geleceğidir. Onlar nasılyoğururlarsa ülkeyi, ülke de öyle şekillenir. Bir öğretmen çocuğu olarak benbuna inanıyorum. Babamın hayatından bende kalan bu. Ben sizlere teşekkürediyorum. Öğretmenlik mesleğinin getirdiği sorunları ve sıkıntıları ben birebirşahit olarak hafızama nakşettim. Gerçekten çok zor bir meslek. Hangi duygu vedurumlar içerisinde olduğunuzu biliyorum. Dolayısıyla sizlere sonsuz teşekkürediyorum. İyi ki varsınız. Bizim birliğimiz olun, beraberliğimiz olun, bizibirbirimize perçinleyin ki bu toplum ilelebet var olsun. Gazi Mustafa KemalAtatürk’ün kurduğu bu ülkede ilelebet var olalım. Hepinize sevgiler, saygılarsunuyorum.”

ykphoeevpor1sxqfdjamcfg6.jpg

hclfsap7dpn4t6v1zf3vkkxw.jpg

hbn1lj0vw23roxbcxdsoqznc.jpg

xdf7ghneram6sjwzkeaktywj.jpg

omkeg1ycwutlkj0rb9ftwIsq.jpg

yrdrmbmafdqwepsjp2bxwI3l.jpg

ut3meulyrcdkwbv2jqagnprd.jpg

xa30rdhfh7twq8klefvbwvnt.jpg

buenwm5sdysxcygljIknbt4d.jpg

zp8sc4jf32ia7dghxekhwylq.jpg

akv4dnzbuk0wqr1e6tqimfha.jpg

xoead0fjz4x6n9da2svit7tw.jpg

owwIyxr2dunavjgl4gt6l7x0.jpg

rxssqrenmh0kulpunadffyz6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.