Başkan Bozkurt Oyunu Kullandı

Başkan Bozkurt Oyunu Kullandı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Cumhurbaşkanı ve28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için vatandaşlarsaat 08.00'den itibaren sandık başına giderek oy kullanmaya başladı. EsenyurtBelediye Başkanı Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da ailesiyle birlikte İBB Prof.Dr. Sebahattin Zaim İlkokulu’na gelerek oyunu kullandı. Okulun bahçesindevatandaşlarla selamlaşan Başkan Bozkurt, oy kullanacağı 1280 numaralı sandığınbulunduğu sınıfa geçti. Sandık görevlileri ile bir süre sohbet eden Bozkurt, dahasonra oyunu kullandı.

“Ülkemiz İçinHayırlısı Olsun”

Seçimlerin tüm ülke için hayırlı olması temennisinde bulunan BaşkanBozkurt, “Oyumu kullandım. Kendimi çok mutlu hissediyorum. Çünkü ülkeminyönetimiyle ilgili irademi beyan ettim. İnşallah ülkemiz için hayırlısı olsun.Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum. İradeniz buraya yansısın ki siz de yarıngelecekte tercih ettiğiniz bir yönetimin görev almasına katkıda bulunmuşolursunuz. Ülkemiz dünyanın en güzel ülkesi ve inşallah güzel günlere birlik,beraberlik içinde gideceğiz. Demokrasinin en güzel yanı böyle düğün gibi seçimyapmak. İnsanlar sabahtan beri cıvıl cıvıl gelip oy kullanıyorlar. Tercihlerinibelirtiyorlar” dedi.

l5jm2m8pog1qsbhcuwjpzxio.jpg

hsnbddqnwwzpfzlt5yy2lk7k.jpg

tbit4l6deajpq1mx0puu8wdx.jpg

mjysgsqpjvkIz6ch9wut1irb.jpg

hpymqtxaogbyfel7grnIsh2k.jpg

dk7g3wanjofldzw45u0fqte6.jpg

bzdr4fcogum82jsarw7vxt5k.jpg

op8mkzjnvgkbes9tozawf6ix.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.