Başkan Bozkurt Projelerini Anlattı

Başkan Bozkurt Projelerini Anlattı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, muhtarlar ve STKtemsilcileri ile Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Kahvaltıprogramının ardından Başkan Bozkurt, muhtarlara ile STK temsilcilerinetamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında bir sunumgerçekleştirdi. Başkan Bozkurt, ilçenin demografik yapısı ile başladığı sunumdaeğitimden sağlığa, istihdamdan kültür ve sanata tüm alanlarda Esenyurtlularıbekleyen projelerini anlattı. Sunuma Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, MuhtarlarDerneği Başkanı Ahmet Kuzgun, Esenyurt Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ElvanArslan, İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, Van Dernekler Federasyonu BaşkanıFatih Yağız katıldı, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

“Seçimi Almamdada Çok Büyük Katkılarınız Var”

Seçimden önce ve seçimden sonra desteklerinden dolayı muhtarlarave STK temsilcilere teşekkür eden Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Geldiğiniziçin hepinize teşekkür ediyorum. Seçimi almamda da çok büyük katkılarınız var.Bana olan bu güveninizin hesabını vermem lazım. Biliyorum ki birçoğunuz hâlâ ogüveni koruyorsunuz. Ben bana göre bu güvenin boş olmadığını yaptığımızçalışmalar sonucunda görüyorum. Umuyorum ki siz de değerlendirdiğinizde neyidevraldık, nasıl yönettik bu süreci; sonraki süreçlerde neler yaptık, bundansonra Esenyurt için neler planlıyoruz… Göreceksiniz.”

“Bir DurumAnalinizi Görmüş Olduk”

Bu tarz sunumların devam etmesi gerektiğini vurgulayan KentKonseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, “2019 seçimleri sonrası yaklaşık üç yıllık faaliyetraporu Başkanımız tarafından bizlere sunuldu. Burada ben bir durum analinizigörmüş oldum. Kapsamlı bir rapor bizlere sunuldu. Esenyurt Belediyesi’nin çokciddi çalışmalar yürüttüğünü gördük. Bundan sonraki süreçlerde de aynı buşekilde belli aralıklarla kamuoyuna sunum yapılmasını öneriyorum. İlçedeki 43mahalleyi 43 ilçe olarak tanımlayabiliriz” dedi.

“Sunumu ÇokAnlamlı Buldum”

Sunumu anlamlı bulduğunu belirten Muhtarlar Derneği Başkanı AhmetKuzgun, “Çok güzel çalışmalarda bulunulmuş. Dışarıdan baktığımızdan çok çokfarklı gördük. Belediye Başkanımıza ve Esenyurt Belediyesi ekibine teşekkürediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Esenyurt’taÇok Güzel Hizmetler Yapılmış”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür eden, İlDernekler Birliği Başkanı Orhan Onur ise şunları söyledi: “Sunumu çok başarılıbuldum. Devam eden projelerinde faaliyete geçmesini temenni ediyoruz.Esenyurt’ta çok güzel hizmetler yapılmış. Her zaman böyle hizmetler olsun, çünküEsenyurt halkı böyle hizmetleri hak ediyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

vjl2lh0s9gux3pds4qezyfmm.jpg

j6qIpvvm2kirbfne5owgynly.jpg

hqioI0ksvztmendbzjl9ec3x.jpg

kse27odtuytf4abajq06wx1p.jpg

6jmuwr8hnsqtgtxfec5bszqo.jpg

ebboyxd5rqlhmswudkjsy8cn.jpg

gnoheydcgf3shxlmnvbcf6es.jpg

xrn8c1oy7txpmd3vefqgdsqs.jpg

nokthzwdytreybslkn64qdfz.jpg

ukocnb2hygwkayI3fn4i9x0f.jpg

jIvugkp4gwyq1qd5oj6f7nf8.jpg

jasllpg2znahy1tvdukhvqc0.jpg

k9cdzlfx4cfr7oybxezbts51.jpg

gy8rzf0u1uqna5wpzcenijqh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.