Başkan Bozkurt Şehit Aileleri Ve Gaziler İle İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Bozkurt Şehit Aileleri Ve Gaziler İle İftar Sofrasında Buluştu

Şehitaileleri ve gaziler ile iftar programında bir araya gelen Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Biz kendimizi sizlerin ve ailelerinizinsayesinde güvende hissediyoruz. Ramazan ayında sizinle beraber aynı havayıteneffüs etmek, birlik beraberlik içinde olmak çok değerli.” dedi.

 

EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, gazi ve şehit ailelerini iftar sofrasındaağırladı. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına EsenyurtKaymakamı Fatih Çobanoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Oktay Dokuz, Muhtarlar DerneğiBaşkanı Ahmet Kuzğun, Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kalaycıoğlu’nun yanı sırameclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiile başlayan programda ilahiler okundu, dualar edilerek oruçlar açıldı.

 

“Verdiğiniz Destek İçin Çok Teşekkür Ediyorum”

Programda konuşma yapan Başkan Bozkurt, “Ramazan ayında sizinleberaber olmak, aynı havayı teneffüs etmek, birlik beraberlik içinde olmak çokdeğerli. Biz kendimizi sizlerin ve ailelerinizin sayesinde güvende hissediyoruz.Allah şehitlerimize rahmet eylesin, gazi abilerimize, kardeşlerimize de sağlık,sıhhat versin. Biliyorsunuz benimbeş yıllık sürem bitiyor. Bu süre içinde bana verdiğiniz destek için çokteşekkür ediyorum. Zor bir ilçenin, nüfusu çok hızlı artmış bir kentinyönetimini üstlendik. Sorunların önemli bir bölümünü halletmeye çalıştık. Busüreçte bir hatamız olduysa, bir kusurumuz olduysa ben helâllik istiyorum”ifadelerini kullandı.

b6m4mhg01wca2eywnrxslkvv.jpg

oqyiegf6nf8ckI5ugt2v1mdj.jpg

sgblyum3kgbfpjaqwlk1ud6z.jpg

hjqkyctc8iel4rxusmgvm9xk.jpg

7iruxm0ze8wv1npql4zcbkso.jpg

vwwdsrq8ublkpnqcptxksyr2.jpg

z10dcemxlapgrbnrpwjyz8js.jpg

ofrtfxedh8j9yagcwlycsI6h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.