Başkan Bozkurt Skate Park Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Bozkurt Skate Park Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İlçede Bir İlk Olan SkatePark Bitmek Üzere

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede birilk olan Skate Park çalışmalarını yakından takip etti. Yapımı tamamlanmak üzereolan kaykay parkında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Esenyurtlularlabir araya gelen Bozkurt, projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

'Dahayeşil bir Esenyurt'mottosuyla göreve geldiği günden beri çalışmalarını titizlikle sürdürenEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, park ve bahçe düzenlemeleriniyerinde inceledi. Gaziler ve Şehitler Parkı’na giderek alanda denetleme yapanBozkurt, ilçede bir ilk olan ve açılışına az bir zaman kalan Skate Park’takiçalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemelerin yanı sıra vatandaşlarla da biraraya gelerek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Bozkurt,Esenyurtluların daha düzenli ve daha yeşil bir ilçede yaşamaları içinçalışmalarına devam ettiklerini bildirdi. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı VeyselBal ve Talatpaşa Mahallesi Muhtarı Kemal Gülümser de kaykay pisti inşaatındaBaşkan Bozkurt’a eşlik ederek çalışmaları gözlemledi.

nojr8s2dt5zy3qdck1Ixuvvs.jpg

0wc3glk5vjukbzvwdib4jss9.jpg

centIlg59lqtnaw20if6bhk8.jpg

wbnubfvncs8prdoj1lzI43wy.jpg

ogexnl8ejatswdiq2omI61hu.jpg

zpfbg2qojurosl0vnme9h8rc.jpg

5y1ejcehlfdw4oorpykxdxsg.jpg

f7ybtqhoof16pdvszkhpyz4q.jpg

fitqzlobrs3bmu5p6dhrt9ae.jpg

8csvvdahy1a73txuom2neqkb.jpg

ntsa4ulgvz2cvbfeo96dorIh.jpg

ad4smtn5xv7bpwnerc9zguIf.jpg

xszo8kz0mgsdegcupup5arrt.jpg

xkwo3m4pqclyj7fzezcInspj.jpg

kwuit4o8f3re71xqsnvmn9xg.jpg

mcn1zb8jswsje79onfixaxqu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.