Başkan Bozkurt’tan 6 Kilometrelik Bisiklet Yolu Müjdesi

Başkan Bozkurt’tan 6 Kilometrelik Bisiklet Yolu Müjdesi

Dünya BisikletGünü dolayısıyla çocuklarla birlikte bisiklet süren Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, ilçeye kesintisiz 6 kilometrelik bisiklet yolukazandıracaklarının müjdesini verdi.

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, belediyenin bisiklet kursunda eğitim alanöğrencilerle birlikte bisiklet sürdü. Spor Parkı’ndan başlayan etkinlikte Bozkurt,çocuklarla birlikte Vadi Esenyurt Parkı’na kadar sürüş deneyimi yaşadı. BaşkanBozkurt, ardından belediyenin Kaykay Parkı’nda öğrencilerin gösterileriniizleyerek yıl boyunca bisiklet eğitimi alan kursiyerlerin madalya vesertifikalarını verdi. Kente bisiklet kültürünü kazandırmak amacıyla pedallarıçeviren Bozkurt, hem sağlık hem de spor için bisiklet kullanımının önemine dedeğindi.

“Çocuklarımız Kesintisiz 6 Kilometre BisikletKullanabilecek”

Bisikletin önemlispor dallarından biri olduğunu belirten Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Başarılıolmak için zinde bir vücuda ihtiyaç var. Zinde vücut olması için de sporaihtiyaç var. Bisiklet, riski az ve eğlenceli bir spor dalı. Ayrıca biziçocukluğumuza götürdüğü için bence herkesin bu spor dalında bir şeyler yapmasılazım. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren Esenyurt'ta hem geçmiştekisorunları çözmek hem de Esenyurt'un ihtiyacı olan yeni tesisleri kazandırmakiçin çalışma yapıyoruz. Biz bu vadiyi yaklaşık altı kilometre boyunca aralıksızbisiklet kullanılabilecek bir hale getireceğiz. BOTAŞ boru hattının geçtiğiyerde çalışmalara başladık. Şu anda aşağı yukarı yarısından fazlası bitti.İnşallah süremizin sonuna kadar tamamlamaya çalışacağız. Aralıksız bir şekildegençlerimiz, çocuklarımız altı kilometre bisiklet kullanabilecekler.Vatandaşlarımız yürüyüş yapacak. Yine bu havza üzerinde birçok değişikfaaliyetler yapacağız.”

“Her Zaman Yanınızda Olacağız”

Konuşmasındasporla ilgili yaptığı çalışmalardan da bahseden Bozkurt şunları ekledi:“Üzülerek söyleyeyim. Geçmiş yıllarda yapılan bazı tesisler elimizden alındığıiçin bir takım eksiklikler var. Onları da hızlı bir şekilde toparlayacağız.Koşullar ne olursa olsun, isterse beş metrekare yerimiz kalsın ama bunu herseferinde çoğaltacağız. Sizlerle beraber hayatı güzelleştirmek için, sağlıklıolmak için, huzurlu olmak için, umutla yaşama bakmak için, birbirimizden destekalmamız için ne gerekiyorsa bugüne kadar yaptık. İnşallah bundan sonra dayapacağız. Hedefimiz umudun şehrini mutlu insanların şehrine dönüştürmek. Bunuhep beraber başaracağız. Gençler! Asla vazgeçmeyin. Mutlu olmaktan vazgeçmeyin.Başarılı olmaktan vazgeçmeyin. Kendinizi değerli hissetmekten, çalışmaktan,ahlaklı olmaktan, onurlu durmaktan vazgeçmeyin. Biz de her zaman yanınızda olacağız.”

“Eğlenceli Bir Deneyimdi”

Etkinliğin çokeğlenceli geçtiğini ifade eden Deniz İnci, “Bir yıldır profesyonel olarakbisiklet sporunu yapıyorum. Bugünkü etkinlik gayet güzeldi, eğlenceli birdeneyimdi benim için. Esenyurt Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Böyleetkinlileri daha çok görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

sb76zoqcj1rxlz9vlxmqb2dk.jpg

qvbudnk3t567mau1Is84zpnm.jpg

Iaxtld0uhjng89n6glztehmr.jpg

Izlueywya08xah2m7oh9tkjq.jpg

uzmtvjd863odgyayckbbzrh4.jpg

hyg8pjsahxdntvmkusowlwz5.jpg

f9bqkjdeas0lr7gpwq1zht3k.jpg

gwmthzxqr1jkjmdh5ouwx0c4.jpg

tvfkgujppaw7obucr4qllqts.jpg

z1c2j6tobk5j9oyyrasgcexa.jpg

b5ipxvrdfku0h1ez3ywwqjad.jpg

icbohm3tayde2domfwg4j6pp.jpg

ee2tt8dhInqfdco41zuuhzm0.jpg

xhdqtq0afvbmjkswe2ocekro.jpg

ayautdvhemyngbljxfz93o6s.jpg

fxelbkehlsw361wg8qmgotcp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.