Başkan Bozkurt’tan Karadeniz Çıkarması

Başkan Bozkurt’tan Karadeniz Çıkarması

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Tokat veOrdu’da düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’tayaşayan Orta Karadenizli vatandaşların daveti üzerine Tokat ve Ordu’da bir dizietkinliklere katıldı. Başkan Bozkurt, Tokat Erbaa’da düzenlenen Keçeci BabaAnma Etkinlikleri'nin ardındanOrdu’nun ilçelerini ziyaret ederek Kızılot Yayla Şenlikleri’e katıldı.Orta Karadeniz turunda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Bozkurt,“Misafirperverliklerindendolay Karadenizli hemşehrilerimeve Anadolu'muzunkültürel değerlerinin yaşatıldığı bu etkinliklerde emeği olan herkese teşekkürediyorum” dedi.

Tokatlılardan BaşkanBozkurt’a Yoğun İlgi

Başkan Bozkurt’un ilk durağı Tokat'ın Erbaa ilçesindedüzenlenen Keçeci Baba Anma Etkinlikleri oldu. CHP Tokat Milletvekili KadimDurmaz, CHP İl Başkan Vekili Murat Yazıcı, Erbaa CHP İlçe Başkanı HayriKocaoğlu, Niksar CHP İlçe Başkanı Zafer Başar, il yöneticileri ve muhtarlar ileetkinliğe katılan Başkan Bozkurt, “Anadolu'muzun kültürel değerlerinin yaşatıldığı bu etkinlikte emeği olanherkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Esenyurtlu belediye meclisüyeleri ve muhtarların olduğu etkinlikte Tokatlı vatandaşlar Başkan Bozkurt’uilgiyle karşıladı.

Aybastı’da EsnafZiyareti

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un OrtaKaradeniz turu Ordu ile devam etti. Başkan Bozkurt’un Ordu programı, CHPAybastı İlçe Başkanı Oğuzhan Torun'un ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıprogramı ile başladı. Kahvaltı programına İYİ Parti Ordu İl Başkanı EkremŞentürk, İYİ Parti Aybastı İlçe Başkanı Mevlüt Demirbaş, CHP Kabataş İlçeBaşkanı İfakat Tecim Yıldız, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu,CHP Aybastı meclis üyeleri, dernek başkanları ve muhtarları katıldı. Ardından Başkan Bozkurt, CHP Aybastı İlçe Başkanı Oğuzhan Torunve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu ile birlikte Aybastı esnafını ziyaret ederek sohbetetti.

İYİ Parti Aybastı İlçe Başkanı Mevlüt Demirbaş'ı veyönetimini ziyaret ederek gündeme dair sohbet eden Başkan Bozkurt, beraberindeki heyet ile AybastıBelediye Başkanı Beytullah Geçtan ve Aybastı Kaymakam Vekili Yunus EmreSakızcı'yı ziyaret etti.

Kızılot YaylaŞenlikleri

Başkan Bozkurt, beraberindeki heyetle katıldığı, geleneksel Kızılot YaylaŞenlikleri sonrası bölgeesnafıyla bir arayageldi. Şenlikler, halk oyunları ve güreş gösterileri ile devam ederkenpehlivanlar güreşerek boy gösterdi. Etkinlikte vatandaşların yoğun ilgisi ilekarşılaşan Başkan Bozkurt, “Kızılot Yayla Şenlikleri’nde bulunmanın ve Kabataşesnafımızla bir araya gelmenin mutluluğu içindeyim” diye konuştu.

Başkan Bozkurt Ordu’dakison programı olarakOrdu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP Akkuş İlçe Başkanı Cemil Görmüş,ESOF Genel Başkan Yardımcısı Erol Savaş, Kooperatifler Üst Birliği BaşkanıFikri Çamoğlu ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Varilci ile birlikte CHPAkkuş İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek ardından ilçe esnafı ile buluştu.

bztmaeitujnelpcnr4ldx2qv.jpg

ihjandby6rx5wlke2cfquzmg.jpg

v0l9edke5fbyd2ljbp34nia8.jpg

3dmvxmhau87o524jebhjitlp.jpg

hiyrzsgrol5mnvp6bcfu8bso.jpg

kxpagb2ql5zxvaoc4v0fydju.jpg

ecbfsbd7pq4pvltc8jtkzvxo.jpg

bofttaxm76u5edm21v0hrcfz.jpg

gcwfapuiqxj4ovpunkrljtno.jpg

brfckpcodvm5fdkpguv6I2ns.jpg

rkchtx9gmixjdbr4z3pl8Iug.jpg

worz4kmxh6z1ntmaq3ofaqfs.jpg

v2urnp59bnfc8oz0wv7Im4ms.jpg

tfmzfuyn1s5lxakg0jpnh3is.jpg

hw47gjuqwstmdI5lbn0ahvey.jpg

thzv8kclfq1mjaI2lbewzgws.jpg

tixpgjvr46uuacmdox793hl1.jpg

x6badlcgjtfedmjwn5qa0s81.jpg

a6u3l4dq8rdoipqfnewgIt9m.jpg

me7bjd9dpowyewlji2lvzsz6.jpg

0urc1bulI58gznqjptyfzvax.jpg

opdbt5rzymwykxjz3e4shc2h.jpg

okhhcjuebtnwdfoq8aIpm2ds.jpg

b6qd3yvpnk0zesxomjyajuve.jpg

y7jqu8feodzxsIg1qjkhc9uk.jpg

hgr1c9jkqajdd0bpIob8pswf.jpg

7uh6voflIsqrbrv94cxdiet3.jpg

70fmyp2j6csbostdxitgxm43.jpg

uhebz8q56g9ra204vsopsmjg.jpg

obg6ji2zm7Iv3qlkzpexhfk1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.