Başkan Bozkurt’tan Sanayicilerle ‘İmar Planı’ Toplantısı

Başkan Bozkurt’tan Sanayicilerle ‘İmar Planı’ Toplantısı

EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İBB Şehir Planlama Müdürlüğü ile birlikteilçedeki sanayi kuruluşu temsilcileri ve sanayicilerle, Esenyurt TEM Güneyi 2.Etap (Sanayi) 1/5000'lik Nazım İmar Planı hakkında bilgilendirme toplantısıdüzenledi.

Esenyurt Belediyesi’nde yapılan toplantıya Belediye BaşkanYardımcıları Selçuk Günerhan ve Belgin Oflazoğlu Orkunoğlu, İBB BaşkanDanışmanı Mehmet Çakılcıoğlu, İBB Çevre Planlama Müdürü Fatih Doğan, SANDERBaşkanı Mehmet Kocasakal, ESİDER Başkanı Emin Armağan Şakar ve sanayiciler katıldı.Sanayi bölgesinin de içerisinde yer aldığı mevcut plan hakkında bilgilendirmeyapan İBB yetkilileri, sanayicilerin imar konusundaki sorularına tek tek yanıtverdi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, sanayi ile üretiminilçemiz ve ülkemiz için önemine dikkat çekerek sanayi bölgelerinin nitelikli biryapıya kavuşması için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

“BuSüreçte Bize Destek Olun”

İlçedeki sanayi kuruluşlarının daha nitelikli olması için çalışmayürüttüklerini ifade eden Başkan Bozkurt: “Sizlerin ve Esenyurtlularıngeçmişten gelen sorunlarını çözmek için İBB’nin iradesi ve desteğiyle bu işiyönetiyoruz. Bireysel olarak ben, sanayi kuruluşlarının Türk Silahlı Kuvvetlerikadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne gerekli olduğuna inanıyorum; onun kadargerekli. Aksi takdirde üretmeyerek başkalarının kölesi haline geliriz, pazarıhaline geliriz. Avrupa’nın, Amerika’nın ya da Japonya’nın gayrisafi millihasılasının yüksek olmasının tek nedeni var: Güven, çalışmak, üretmek ve hakçapaylaşmak! Bunu tevdi etmeden bizim yarınımızı güvence altına almamız mümkündeğil. Bize de size de ait olmayan bu sorunu bitirmek için sizden ricam, busüreçte bize destek olun. Esenyurt’u güvenle 10 yıl sonrasına, 20 yılsonrasına, 50 yıl sonrasına bakabilen bir kent haline getirelim” dedi.

Esenyurtlu iş insanları, imar konusunda kendilerini bilgilendirip görüşlerinialan İBB’ye ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

ef5c2k98pxbn3qhzqkcyvjza.jpg

nvjdpfup8yb7g9r2lsjy1htv.jpg

bgwjype3nthdzybdg1kalorq.jpg

u0o5ncIwgqffpvc6qoyhadk2.jpg

lhfzak4dvg9tguaxipmbomcq.jpg

wv91n7ksxdzoel0nbuquttbx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.