BAŞKAN ÇALIK: BU BAYRAMDA DA İHTİYAÇ SAHİBİ TÜM KOMŞULARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

BAŞKAN ÇALIK: BU BAYRAMDA DA İHTİYAÇ SAHİBİ TÜM KOMŞULARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Beylikdüzü Belediyesi, tüm çalışmalarını tamamlayarak ilçeyi bayrama hazırladı. İbadethaneler ve kabristanların çevresinde temizlik çalışmaları yapıldı. Çalışanlar ile tek tek bayramlaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Her bayram olduğu gibi Beylikdüzü Belediyesi olarak bu bayramda da ihtiyaç sahibi tüm komşularımızın yanında olacağız” dedi.

Tüm çalışmaları tamamlayan Beylikdüzü Belediyesi, ilçeyi Kurban Bayramı’na hazırladı. Bayram öncesi ilçede bulunan tüm ibadethaneler kapsamlı bir temizlik çalışması ile ibadete hazır hale getirildi. Tüm mezarlıklarda bakım ve onarım çalışması ile yabani ot ve çevre temizliği yapıldı. Öte yandan arife günü Beylikdüzü’nde bulunan Yakuplu, Gürpınar, Kavaklı Eski ve Yeni Mezarlıklarında Kur’an-ı Kerim okundu. Mezarlıkları ziyaret eden Başkan Çalık ise vatandaşlara baş sağlığı diledi. Beylikdüzü Belediyesi Modern Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda bayram namazının ardından vatandaşlara kavurma ikram edildi.

“Bu bayramda da ihtiyaç sahibi tüm komşularımızın yanında olacağız”

Kurban Bayramı öncesi tüm birimleri ziyaret ederek ekip arkadaşlarıyla tek tek bayramlaşan Başkan Çalık, “Ülkemizde bu yıl Kurban Bayramı’nı ciddi bir barınma ve gıda krizi nedeniyle buruk duygularla karşılıyoruz. Bayramlarda kardeşliğin ve bir arada olmanın anlamını daha iyi anlıyoruz. Her bayram olduğu gibi Beylikdüzü Belediyesi olarak bu bayramda da ihtiyaç sahibi tüm komşularımızın yanında olacağız. Kurban Bayramını yardımlaşmanın ve cömertliğin ifadesi kardeşliğin, paylaşmanın göstergesi olduğunu biliyoruz. Yoksulluğun giderek derinleştiği bu günlerde çocuklarımızın yüzü gülsün, kentimizde dayanışma büyüsün diye sizler için seferber oluyoruz. Dilerim ki bu yıl Kurban Bayramı zorluklarla hep beraber başa çıkmamıza ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olur. Kurban Bayramı’nı sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içerisinde geçirmenizi diliyor, bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.

y8csomxxqpterkjfbmIe5avo.jpg

tumsdlfpcwqzhg1jbxfm5eir.jpg

t0cdk2sj5ollbwvw9qtupksd.jpg

pmwurvxto1iy7exwokty2jzh.jpg

u6xmrvfxtqb7ltujsocsnrya.jpg

rqn49aokfetaw1yjqhboleIn.jpg

1sjcnvdtzerlqad6lbtcsuf8.jpg

czcjvmslqI4b7k019phxert3.jpg

ps5tvgwrkcw8uj91fjodtolm.jpg

5bjfo62plvjfwgqzketIu380.jpg

hhv7o2p1jzqb5budnksfrsla.jpg

hqlmevc746zedhiq2rtzy3cd.jpg

vyw9hrp5gIobauxerp1nl8hl.jpg

dycaa5f1iordrye8zltgnhm9.jpg

2cezvlem0ggzrn3xpaxhopu4.jpg

qyz0ymohpwt1enu5x9wlgfeb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.