BAŞKAN ÇALIK GİRİŞİMCİ KADINLARI BAKSM’DE AĞIRLADI

BAŞKAN ÇALIK GİRİŞİMCİ KADINLARI BAKSM’DE AĞIRLADI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yaşayan girişimci kadınları Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Her bir girişimci kadının kendi başarı hikayesini anlattığı görüşmede konuşan Başkan Çalık, kadınların hem üretimde hem de çalışma hayatında yer almasının ülke için oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, “Emek veren ve mücadele eden kadınların başarı hikayelerini kendilerinden dinlem

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yaşayan girişimci kadınları Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Her bir girişimci kadının kendi başarı hikayesini anlattığı görüşmede konuşan Başkan Çalık, kadınların hem üretimde hem de çalışma hayatında yer almasının ülke için oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, “Emek veren ve mücadele eden kadınların başarı hikayelerini kendilerinden dinlemek çok özel bir duygu. Özellikle bu zor dönemde üreten ve mücadele eden başarılı tüm kadınları tebrik diyorum. ” dedi.

Beylikdüzü’nün başarılı girişimci kadınları Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile bir araya geldi. Başkan Çalık, Belediye Meclis Üyesi Ebru Çevik ile birlikte girişimci kadınları Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Görüşmede çeşitli meslek gruplarında başarı sağlamış girişimci kadınlar, kendi başarı hikayelerini anlatarak sahip oldukları beceri ve hedefleri hakkında görüş ve önerilerini belirtti. Başarılarından ötürü kadın girişimcileri tebrik eden Başkan Çalık, Beylikdüzü Belediyesi olarak kadın eksenli önemli projelere imza attıklarına işaret ederek kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel hayata katılımını sağlayan önemli çalışmaların ilçede devam edeceğini vurguladı. Kadının her alanda olması gerektiğini ifade eden kadın girişimciler ise Başkan Çalık’a kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. Çalık, görüşmenin sonunda katılımcılara yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı tebrik ederek çiçek ve plaket takdim etti.

“Üreten ve mücadele eden başarılı tüm kadınları tebrik diyorum”

Beylikdüzü’nde girişimci kadın sayısının artmasından dolayı oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Çalık, “Kentimizin, başarı öyküleriyle ilham veren kadın girişimcilerini ağırladık. İlçede başarılı olan girişimci kadınlarla bir araya gelmek ve onların başarı hikayelerini kendilerinden dinlemek çok önemli. Kadınların iş hayatında özgür ve eşit koşullarda çalışması için her türlü destekte yanlarında olacağız. Kadınların hem üretimde hem de çalışma hayatında yer alması ülke için oldukça önemli. Bu konuda emek veren ve mücadele eden kadınların başarı hikayelerini kendilerinden dinlemek ayrıca çok özel bir duygu. Özellikle bu zor dönemde üreten ve mücadele eden başarılı tüm kadınları tebrik diyorum.” ifadelerini kullandı.

xsp7vjyy30unnvkwabfgtq16.jpg

phxowsvbu7ny5m2xqclmg1lj.jpg

am3145wkuu0pybrxkmqwzij7.jpg

orohma4ivzkg8hs7cyqenwjf.jpg

cb5muqd1f7yaxjupzz8rybts.jpg

gnwpmx1xrkyactbio4dqp3be.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.