BAŞKAN ÇALIK İTFAİYE TEŞKİLATI’NIN 308. YILINI KUTLADI

BAŞKAN ÇALIK İTFAİYE TEŞKİLATI’NIN 308. YILINI KUTLADI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İtfaiye Haftası dolayısıyla Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu'na ziyaret gerçekleştirdi. İtfaiye Teşkilatı’nın 308.kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Çalık, “Görevlerini büyük bir özveriyle yürüten ve gece gündüz demeden çalışan tüm itfaiyecilere yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.

26-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İtfaiye Teşkilatı’nın 308. kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkan Çalık’a; belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri de eşlik etti.  Ziyaretinde itfaiyecilerle sohbet ederek taleplerine kulak veren Çalık, gayretli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Çalık: Tüm itfaiyecilerimizin haftası kutlu olsun

İtfaiyecilerin halkın güveni ve refahı için 7 gün 24 saat görev başında olduğunu kaydeden Başkan Çalık, “İtfaiye Teşkilatı bizler için çok önemli bir yere sahip. Yapmış oldukları hizmetin ne kadar kıymetli olduğu kelimelerle ifade edilemez. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için gayret gösteren başta Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu çalışanları olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanındaki tüm itfaiyecilerimizin haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

vIgzkiamx7ryjhzuun58n61y.jpg

mryzg4jttqsvcgnzi7byshar.jpg

o2bix7ny4ck9ts6er5fuonlh.jpg

8cqjhvIrdrszz2b1ufkyg3uh.jpg

nmyrh3gdazpxb5olqswgp4ue.jpg

ntbcrzn2sIhvi5axlyxjruzf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.