BAŞKAN ÇALIK, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN ÇALIK, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek Hatay’da kurulan İskenderun çadır kenti ile Beylikdüzü’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Çalık, “Milletimizle tek yürek olup başlattığımız seferberliği, İskenderun’daki çadır kentimizi ve Beylikdüzü’ndeki çalışmalarımızı aktardım. Güveni ve desteği için Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Hatay’da kurulan İskenderun çadır kenti ile Beylikdüzü’nde yapılan çalışmaları aktaran Başkan Çalık, “Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettim. Milletimizle tek yürek olup başlattığımız seferberliği, İskenderun’daki çadır kentimizi ve Beylikdüzü’ndeki çalışmalarımızı aktardım. Güveni ve desteği için Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çadır kentte 3 binden fazla depremzede yaşıyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin, Beylikdüzü Kaymakamlığı iş birliğiyle Hatay’da hayata geçirdiği çadır kentte 4’ü sahra çadırı olmak üzere 1337 adet çadır ve 50 konteyner bulunuyor. 3 binden fazla depremzedenin yaşamını sürdürdüğü çadır kentte; mutfak, yemekhane, yaşam konteynerleri, çocuk alanı ve gezici kütüphanenin yanı sıra sanayi tipi jeneratör, revir, akaryakıt deposu, 17 adet su deposu, 32 adet duş konteyneri, 15 adet seyyar tuvalet, 10 adet çamaşır makinesi, 2 adet kurutma makinesi ve 40 adet WC konteyneri yer alıyor.

rjttvsqaIozym1ebwbzkfuid.jpg

tnuo7y1kvycohxfvewzqdwaj.jpg

bshxf0s4caugphgqcn7rja1u.jpg

ey5zd8op6j27kowvmukctqvi.jpg

xtk8ncvsnewzaxqz0pouuks7.jpg

fdz7ygjh3p04oramgxkedcal.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.