BAŞKAN ÇEBİ, KÜÇÜKÇEKMECE’DE GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ÇEBİ, KÜÇÜKÇEKMECE’DE GÜVEN TAZELEDİ

05 Nisan 2024

2024 Mahalli İdareler Yerel Seçim sonuçlarına göre Küçükçekmece’de belediye başkanlığını mevcut başkan ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı Kemal Çebi kazandı. Çebi, 2. kez yeniden başkan seçilerek Küçükçekmece’de güven tazeledi. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 50.19’unu alan Kemal Çebi, mazbatasını Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen törenle aldı.

Küçükçekmece’de ikinci dönemine başlayan  Çebi, parti meclis üyelerine de aynı törende mazbatalarını teslim etti. Törene CHP Parti meclis üyeleri ve pek çok vatandaş katıldı.

Kemal Çebi: İlçe belediyeleri sosyal belediyecilik üzerine kurgulanmalıdır

Törende konuşan Başkan Çebi, “ Küçükçekmeceli hemşerilerime bana 2. kez yönetme fırsatı verdikleri için çok teşekkür ederim. Seçimin ülkemize, milletimize, Küçükçekmecemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu bir demokrasi yarışıydı. Herkes tarafından bu demokrasi şöleninin kabullenilmesi, seçilmemiz büyük mutluluk. Mutluyuz. Türkiye genelinde sosyal demokratlar olarak seçim başarımız var. Önemli bir sorumluluk yüklendi yeniden. Bu sorumluluğu yeniden taşıyacağız. Parti ayırmaksızın seçilmiş tüm belediye başkanlarını tebrik ediyorum” dedi.

Küçükçekmeceli vatandaşların sosyal belediyeciliği onayladığının altını çizen Belediye Başkanı Kemal Çebi, “ Küçükçekmece’de doğru işler yaptığımızı düşünüyorum. Artık belediyeler çok büyük projeler vaat etmemeli. Tüneller, köprüler yapacağız dememeleri lazım. İlçe belediyeleri sosyal belediyecilik üzerine kurgulanmalıdır. Sosyal belediyeciliğimizi daha da geliştirerek, kentte barışın sağlanması, kentte adalet, eşitlik çok önemli.  Bütün bunları 5 yıllık süreçte yaptık, ikinci dönemde de geliştirmeye çalışacağız. Sosyal belediyecilik, günü birlik işler, edebiyat, kültür, sanat ve bütün bunlara önem verdik. Gençlerle, çocuklarla, kadınlarla emekliler ve işsizlerle ilgili yeni projeler hazırladık. Küçükçekmece çok değerli bir yaşam merkezi. Bu yaşam merkezimizdeki insanların refahını daha da yukarıya taşıyarak, burada yaşadıkları için mutluluk oranlarını artırmayı planlıyoruz” diye konuştu. 

mbfhxkreun1zsfdgn2lbo4ac.jpg

ltbqjdvhoi0w5dn4mI6uo2fn.jpg

c64dl5zwwbjdtjtonm2l3krn.jpg

cmtcon4aaeihfr8z5o61tzsj.jpg

dmpdqfeamvk0trpIi9ujnz2b.jpg

mnlcbf1tc3a59tbdgjdi4lq8.jpg

246i1e75ap0pmbcygymxbssu.jpg

rxklgtqndoxhckuvg7jhfaps.jpg

hynj8rqzd7hooebaqj9Iztf0.jpg

ubvzl065sn9krhpmzbq8cjsw.jpg

dphvjv7omyo8y4aqpqxenum5.jpg

Icbneuxshwkgjasn9q6gxhlp.jpg

bo24mlz3radw8zw7xjjqdfvq.jpg

m2xvjkyveantbn8dz4idgub0.jpg

udkavcywbxmqn1Irxfoiqdo0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.