BAŞKAN ÇEBİ MUHTARLARI AĞIRLADI

BAŞKAN ÇEBİ MUHTARLARI AĞIRLADI

05 Temmuz 2022

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ilçedeki mahallelerde görev yapan 21 mahalle muhtarını Küçükçekmece Belediyesi’nde ağırladı. Başkan Çebi, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını muhtarlar aracılığıyla dinledi ve görüş alışverişinde bulundu.

Vatandaş memnuniyetini esas alan, her alanda etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, mahalle muhtarlarıyla, başkanlık binası çok amaçlı salon’da bir araya gelerek gerçekleştirilmiş olan ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri değerlendirdi.

Kemal Çebi: Muhtarlarımızla birlikte Küçükçekmecelilerin refahı ve huzuru için çalışmaya devam edeceğiz

Hizmetin dayanışma ile üretileceğine dikkat çeken Başkan Kemal Çebi, muhtarlara; “Sizler demokrasinin mihenk taşısınız. Yerel yönetimler ve vatandaşlarımız arasında köprü konumundasınız.  Küçükçekmece Belediye Başkanı olarak vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerinin bizlere ulaşması ve bu doğrultuda çalışmaların yapılmasına büyük önem veriyorum. Ayrıca hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projeleri sizler aracılığıyla vatandaşlarımızla paylaşmak, sizin ve Küçükçekmecelilerin değerli görüşlerini dinlemek bizim için çok kıymetli. Her zaman birlikte hareket ederek Küçükçekmece halkının refahı ve huzuru için çalışmalarımızı sürdüreceğimizden hiç şüpheniz olmasın’’ sözleriyle seslendi.

p3k6crusc7jtg0kyqw2au1tb.jpg

lgqmdo2umktai5bfpteschgI.jpg

o9vjyeImkf0spxxraz4rl8b6.jpg

eoqvn6xhsfaw1d3jei42hqa0.jpg

ojfgpmk4n2im3l1vgndtIt9l.jpg

fynktab9qs3fyrjeuj4uw2kb.jpg

ylk24tsmx3kvfpdr90xfcwte.jpg

4x1mbgp5yeoim2vcfacorn3j.jpg

5arsvnlemsu8dtpq60nrag19.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.