Başkan Eren Ali Bingöl, halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Eren Ali Bingöl, halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tuzlalı komşularıyla halk buluşmasında bir araya geldi. Her cuma belediyenin giriş katında gerçekleştirileceği belirtilen buluşmaya, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Eren Ali Bingöl, bu buluşmaların Tuzla’daki mahallelerde de organize edilmesi için gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi.

 “HEP BİRLİKTE, KARARLILIKLA VE ORTAK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, “Bugün, halk buluşmalarımızın ilkini, halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Tuzlalı komşularımız ile tek tek görüşerek; isteklerini, sorun ve şikayetlerini dinledik, notlarımızı aldık. Gördük ki, gücümüze güç katan kıymetli komşularımızla çözüme ulaştıracağımız çok konu ve hayata geçireceğimiz çok proje var. Tuzla’nın umutlu geleceği için hep birlikte, kararlılıkla ve ortak akılla çalışacağız” şeklinde konuştu. Gerçekleşen buluşma ile Tuzlalı vatandaşlar, istek ve önerilerini doğrudan başkana iletme imkânı buldu. Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl de vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, çözümler üzerinde çalışacaklarını belirtti.





kn1pfdycxjbvvwra3p5lxsq2.jpg

ty3jx5rvjhskoyae1nh9aefv.jpg

nl2bm8Ijzaenegdqvsluacrx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.