Başkan Eşine Amasyalılardan Fahri Hemşerilik

Başkan Eşine Amasyalılardan Fahri Hemşerilik

Çağdaş ve özgür Türkiye için sosyal demokrat Amasyalılar Platforu Bugün Kartal sahilde Kahvaltı Programı düzenledi . Çağdaş ve özgür Türkiye için sosyal demokrat Amasyalılar Platforu adına açılış konuşması yapan İsmet Abacı tarafından Kartal Belediye Ba

Amasya fahri hemşehrilik plaketi almaktan gurur duyduğunu ifade eden Feray Öz , yaptığı konuşmada, “ Amasya Milletvekil Ramis Topal'lın  iyi günde ve kötü günde hemşehrilerinin yanında olduğunu bu salonu dolduran hemşehrilerinin yoğunluğuyla kendini göstermiştir. Hizmetin ve başarının göstergesi olarak düşünüyorum ve çalışmalarında başarılar diliyor, beni fahri hemşehri seçtikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştuktan sonra  fahri hemşehrilik plaketi verilmesi Kahvaltıya katılanlarca uzun süre alkışlandı.

CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak için çalıştıklarını ifade etti. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Ramis Topal, Amasya’ya ziyarete gelen AKP’li Bakanların sorunları ve önerileri dinlemek yerine, turistlik gezi düzenlediklerini söyledi. “Amasya’ya AKP iktidarı şimdiye kadar ne yaptı?” sorusunu da yönelten Topal, “Biz Amasya başta olmak üzere birçok ilçede 2014 yerel seçimlerinde CHP'yi iktidara taşımalıyız. Bunun mücadelesini hep beraber yapmalıyız” dedi.

Programa Amasya milletvekil Ramis Topal, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eydoğan, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt,CHP il yönetcileri,Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Belediye Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök ve 500 yakın Amasyalı katıldı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.