BAŞKAN FAZLI KILIÇ ESNAF ZİYARETLERİNE BAŞLADI

BAŞKAN FAZLI KILIÇ ESNAF ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan esnaf ziyaretleri, bu yıl Seyrantepe Mahallesi ile başladı. Kağıthane’deki projelerin konuşulduğu ziyaretlerde esnafın istek ve önerileri de değerlendirildi.

Günlük işleri nedeniyle dükkanını bırakıp taleplerini yüz yüze dile getirmede zorluk çeken Kağıthaneli esnafın bu yöndeki sıkıntısını gidermek amacıyla, her yıl esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Fazlı Kılıç her bir mahallede esnafı tek tek gezerek , esnafın istek ve önerilerini yerinde değerlendiriyor.

Kağıthane’de her yıl yapılan esnaf ziyaretleri bu yıl Seyrantepe Mahallesi ile başladı.  Gittiği iş yerlerinde esnafların talep ve önerilerini değerlendiren Başkan Kılıç ayrıca Kağıthane’deki mevcut çalışmaları ve ülke gündemine ilişkin düşüncelerini de esnafla paylaştı.

Esnaf ziyaretlerinin ve esnafın fikirlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Fazlı Kılıç; ‘’Esnaf ziyaretleri bizim için ayrı bir öneme sahip. Kağıthane’de birçok noktada her gün çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Yapılan bu çalışmalar daha çok vatandaşlarımızın istek ve önerileri neticesinde şekil alıyor. Bir caddeye yaptığımız çalışma istiyoruz ki öncelikle o caddenin esnafının işlerini kolaylaştırsın. Bu sayede hem vatandaş memnuniyeti sağlanıyor hem de şehrin ticari yaşamına artı değer katıyor.’’ dedi.

Seyrantepe Mahallesi ile başlayan esnaf ziyaretleri 11 Mayıs’a kadar devam edecek. M.Akif Ersoy Mahallesinde sona erecek olan ziyaretlerin sonucunda, Halk Meclisleri ve Kadın Kent Gönüllüleri toplantılarından da gelen talepler bir araya getirilerek değerlendirilecek. Bu değerlendirmenin sonucunda yapılacak toplantılar ile de Kağıthane’nin yol haritası belirlenerek yatırım planları şekillendirilecek. 


Kaynak: Kağıthane Belediyesi








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.