BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, 1 MAYIS COŞKUSUNU EMEKÇİLERLE BİRLİKTE YAŞADI

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, 1 MAYIS COŞKUSUNU EMEKÇİLERLE BİRLİKTE YAŞADI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Bakırköy’de “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla düzenlenen mitinge katılarak 1 Mayıs coşkusu..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Bakırköy’de “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla düzenlenen mitinge katılarak 1 Mayıs coşkusunu, işçi ve emekçilerle birlikte yaşadı. 

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ile beraber mitinge katılanlarla Marmara Forum önünde bir araya gelen Başkan Gökhan Yüksel, yüzlerce emekçinin oluşturduğu kortejle Bakırköy Miting Alanı’na kadar yürüdü.  

Miting alanında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bayramlaşan Gökhan Yüksel, miting için alana gelen Kartallı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“Emek En Yüce Değerdir”

Bakırköy’deki 1 Mayıs Miting Alanı’nda basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Emeğiyle, alın teriyle geçimini sağlayan tüm emekçi kardeşlerimin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Emek en yüce değerdir. 1 Mayıs; emeğin, emektarın ve alın terinin dayanışma ve yardımlaşma günüdür. Bugün bu alanda gerçekleşen dayanışma mitingine katılarak biz de emekçi kardeşlerimizle dayanışmayı büyütmek istedik. Tekrardan emeğiyle çalışan bütün emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.