BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kurban Bayramı öncesinde belediye çalışanları ile bir araya geldi. Bayramlaşma sırasında verdikleri emekten dolayı belediye personeline teşekkür eden Başkan Yüksel, Kartallı komşuları için bayram süresince de çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

 “Biz Büyük Bir Aileyiz”

Kartal Belediyesi müdürlüklerini ve dış hizmet binalarını ziyaret ederek çalışanlar ile tek tek bayramlaşan ve bayram çikolatası ikram eden Başkan Gökhan Yüksel’e; Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

Tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kartal Belediye Başkanı, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti; 

“Kartal Belediyesi ailesi olarak, yoğun çalışma tempomuzun ardından bayramda bir nebze olsun nefes alacağız. Tabii bu dönemde Kartallı komşularımız için, 200 personelimiz ile beraber bayram mesaimize de bir yandan devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor, kendilerinin ve ailelerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bayramla beraber, Kartallı komşularımız için el ele çalışmaya ve Kartal için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.”

vtlcmgnsowuc3izdrm0asIdb.jpg

tfvcay4em0zfqbujzxbgpp7c.jpg

ezj8uolyiq4pgfejbxo2xsrs.jpg

fctjsmltmgijd1bywpk0zwyb.jpg

dff3jyncjg0qwervus5vahsi.jpg

9pulheqogvnfswg4mjud3lzo.jpg

8h21yju4zmgqjnz5igdrk9xu.jpg

t5fhlrnjbytpdbnqs2z4dkue.jpg

op267lde9esamjvm8hp350ty.jpg

ak4ucx2b9owvpo0nijyfgtx6.jpg

dyhqe8rruavv7iwtkb4tpblh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.