Başkan Gökhan Yüksel: Ekrem İmamoğlu Kartal için bir şanstır

Başkan Gökhan Yüksel: Ekrem İmamoğlu Kartal için bir şanstır

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 'yenilenen İstanbul seçimler..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 'yenilenen İstanbul seçimleri' ile ilgili panele katıldı. Başkan Yüksel panelde yaptığı konuşmasında, Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı olmasının Kartal için bir şans olduğunu söyledi.


Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Saltık, dernek üyeleri ve çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı.


Konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan Başkan Gökhan Yüksel, "18 günlük belediye başkanlığında Ekrem İmamoğlu ile çalışma fırsatı yakalamış bir arkadaşınız, kardeşiniz ve bir belediye başkanı olarak diyebilirim ki; Ekrem İmamoğlu Kartal için bir şanstır. Bu süreçte Kartalımız için birçok konuyu beraber ele aldık. Deniz ulaşımından Aydos'ta yapacağımız piknik alanının detaylarına kadar, Kartal'a dair yapacağımız güzel işleri konuştuk. Bu konuda taahhüt ve vaatleri aldım. Keyifli ve kıymetli bir süreçti. Hak yerini bulsun diye, 23 Haziran seçimleri için koşmaya ve koşturmaya; hem enerjimiz, hem gençliğimiz, hem de yüksek umudumuz ile hiç durmadan ve yorulmadan devam edeceğiz. Sizler de bu mutluluğa ortak olursanız, ayrıca mutlu oluruz. Hepinize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.


Kartal Belediye Başkan Gökhan Yüksel, daha sonra Karlıktepe Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin açılışına katıldı. Yeni kurulan derneğin Karlıktepe Mahallesi'ne ve Kartal'a hayırlı olmasını dileyen Başkan Yüksel, DİSK Emekliler Sendikası Kartal Şubesi pikniğine katılmak üzere Aydos'a gitti.  Başkan Yüksel'e bu programlarda CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar ve Bozcada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz eşlik etti. Başkan Yüksel daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ve Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile birlikte Cevizli Mahallesi'ndeki İstanbul Anadolu Yakası Ordu Gürgentepe Derneği'nin açılışına katıldı.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.