BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, HACI BEKTAŞ-I VELİ ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, HACI BEKTAŞ-I VELİ ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Hacı Bektaş-ı Veli Anma Töreni ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıç..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Hacı Bektaş-ı Veli Anma Töreni ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine geldi. 

Anma etkinlikleri kapsamında, öncelikle Hacı Bektaş-ı Veli’nin türbesi ziyaret edildi.  Ziyarete, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da yer aldı.

İmamoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Hacıbektaş Belediyesi'ni ziyaret etti. İmamoğlu, burada belediye binası balkonuna çıkarak vatandaşları selamladı. İmamoğlu, yaptığı kısa konuşmada, “Hacıbektaş’ı sizlere yakışır hale getireceğiz. İnşallah bu ülkeyi yöneten herkese Allah, Hacı Bektaş terbiyesi verir” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan Adalet ve Hukuk Vurgusu

Anma programının devamında, Kemal Kılıçdaroğlu Kültür Merkezi’nde bir anma töreni düzenlendi. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; çok sayıda Belediye Başkanı ve CHP Milletvekili katıldı. Törende konuşan Kılıçdaroğlu, "Hacı Bektaş-ı Veli, yaşamı boyunca hep hakkı hukuku ve adaleti savunmuştur. O, barışın huzurun birlikte yaşamanın öncüsü olmuştur." dedi.
Kafile daha sonra Avanos Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Gökhan Yüksel'in Nevşehir ziyareti, bugün başlayacak ve Pazar günü sona erecek İl Başkanları Toplantısı’na katılmasıyla son bulacak.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.