BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, KARTAL’DA DEVAM EDEN ALTYAPI ÇALIŞMALARINI, YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, KARTAL’DA DEVAM EDEN ALTYAPI ÇALIŞMALARINI, YERİNDE İNCELEDİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Uğur Mumcu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Serçe Sokak'ta devam eden alt yapı çalışmalarını ..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Uğur Mumcu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Serçe Sokak'ta devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik personelden bilgi aldı.

Kartal Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Serçe Sokak'ta yağmur suyu ile atık su kanallarının birbirine karışması sonucu bölgede yaşayan vatandaşların oturduğu binaların bodrum ve giriş katları ile yakınlardaki Şehit Burak Cantürk Anadolu Meslek Lisesi'nde yağışlı havalarda yaşanan su baskınlarının önüne geçmek için düğmeye bastı. Kartal Belediyesi, söz konusu su baskınlarını sonlandırmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) ile koordineli bir çalışma başlattı.

Uğur Mumcu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Serçe Sokak’a giderek devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı, teknik personelden çalışmalar ile alakalı detaylı bilgi aldıktan sonra mahalleyi gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gökhan Yüksel’e çocukların ilgisi ise yoğun oldu. 

İBB İle Uyum İçinde Çalışmayı Sürdüreceğiz

Bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan Yüksel, "Kartal Belediyesi olarak İSKİ ile koordinasyon içinde yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde, yağışlı havalarda su baskınları yaşanan bölgelerde bir daha böyle bir durumun yaşanmaması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. İlçemizin altyapısını güçlendirmek için İBB ile uyum içinde çalışmayı sürdüreceğiz." diye konuştu.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.