Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’daki Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Buluştu

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’daki Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Buluştu

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’daki Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçedeki beden eğitimi öğretmenleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Gökhan Yüksel, 2019 yılından bu yana gerçekleşen çalışmalardan bahsederek, sporda tesisleşme adına atılan adımlara dikkat çekti.

 

Mehmet Ali Büklü Gezegen Kafe’de gerçekleşen programa, Başkan Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Başkan Yardımcısı Adem Uçar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş katıldı.

Başkan Gökhan Yüksel özellikle spor ve eğitim konularında 2019 yılından bu yana ilçede gerçekleşen çalışmaları sunumla öğretmenlerle paylaştı.

“Sporda tesisleşmenin önünü açtık”

2019 yılından bu yana sporda atılan en önemli adımların başında sporda tesisleşmenin geldiğini belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü; “Kartal’da çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı ve donanımlı bir geleceğe hazırlanmaları için gayretle çalışıyoruz. Kreş çağındaki çocuklardan üniversite eğitimine devam eden gençlere kadar her adımda onların yanında oluyoruz. Bu dönem ilçemize kazandırdığımız Atalar Spor Tesisi, Karlıktepe Spor Parkı, Dragos Su Sporları Merkezi ve Yakacık Stadı’nın yanı sıra birçok parkımıza da açık spor tesisleri yaparak Kartal’ın spor hayatına katkı sunuyoruz. Özellikle tesisleşme konusundaki çabalarımız neticesinde ilçemizde gençlerin spora ilgisini artırdık. Kanodan küreğe, salon sporlarından saha sporlarına, voleyboldan tenise on binlerce çocuğumuz ve gencimiz sporun farklı disiplinlerinde kurslarımıza katılıyorlar. Ücretsiz eğitimler alıyorlar. Bu çalışmalarımızla Kartal Belediyesi olarak, Türkiye'nin en fazla kreşine sahip ilçe belediyesi olmanın yanı sıra, sporda da önemli bir yer edinmeye devam ediyoruz. Bu süreçte siz değerli öğretmenlerin destekleriyle elde ettiğimiz başarıları daha da büyütmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sporun, gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan önemli bir araç olduğuna inanıyor, bu alandaki çalışmalarımızı daha da ileriye taşımak için birlikte hareket etmeyi önemsiyorum. Hep birlikte daha başarılı ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışmalarımıza aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.