Başkan Gökhan Yüksel, Kartalspor U-18 Türkiye Şampiyonları ile Buluştu

Başkan Gökhan Yüksel, Kartalspor U-18 Türkiye Şampiyonları ile Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçenin gururu olan şampiyon sporcularla bir araya gelerek başarılarını kutladı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 2023-2024 Sezonu U-18 Türkiye Şampiyonu Kartalspor U-18 takımı futbolcularıyla bir araya gelerek, genç sporcuların başarılarını kutladı. Buluşma, Kartal Belediyesi Sosyal Tesisleri Jüpiter Gezegen Cafe’de gerçekleşti.

Başkan Yüksel’in Konuşması ve Anıları

Başkan Gökhan Yüksel, Kartalspor’un genç futbolcularıyla buluşmada kendi futbol hatıralarını ve deneyimlerini paylaşarak, gençlerin başarılarından duyduğu mutluluğu ifade etti. Yüksel, “Kartalsporlu gençlerin bugün ilçemize yaşattığı bu gururdan büyük mutluluk duyuyorum. Ben de bir dönem Kartalspor’da forma giymiş biri olarak, sizlerin elde ettiği bu başarılar bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Üzerimizdeki kara bulutları dağıttınız” dedi.

Şampiyonluk Hikayesi

Kartalspor U-18 takımı, 2023-2024 Futbol Sezonu’nda Türkiye genelinde 1500 takımın katıldığı ve 76 ilde gerçekleştirilen elemelerden başarıyla çıkarak, finalde Orduspor 1967 A.Ş. takımını 1-0 mağlup etti ve Türkiye Şampiyonu oldu. Genç futbolcular, şampiyonluk hikayelerini ve yaşadıkları deneyimleri Başkan Yüksel ile paylaştılar.

Başkan Yüksel’in Destek Mesajı

Başkan Yüksel, genç sporcuların başarılarını kutlayarak onlara her zaman destek olacaklarını belirtti: “Büyük bir emek ve özveri var bu başarının arkasında. Geleceğin yıldızları olarak sizlere her zaman destek olacağız. Spor, disiplin ve takım ruhunu aşılar, sizler de bu değerlere sahip çıkarak büyük başarılara imza atacaksınız. Ayrıca, takımımızın başarıdan başarıya koşması için yenilenmesi gereken bir tesisimiz var. Yeni bir tesisi hayata geçirmek için çalışmalara başlayacağız.”

Genç Sporcuların Teşekkürü

Genç sporcular, Başkan Yüksel’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hedeflerine ulaşma yolunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Başkan Yüksel de Kartal Belediyesi olarak sporun ve sporcuların gelişimi için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Gelecek Planları ve Kartal’daki Sporun Önemi

Başkan Yüksel, buluşmanın sadece bir başlangıç olduğunu ve spor sahalarında yapılacak buluşmalarda, sporun geliştirilmesi için yeni projeler ve tesislerin hayata geçirileceğini söyledi. Kartal Belediyesi, sporcuların daha iyi koşullarda antrenman yapabilmeleri ve başarılarına başarı katmaları için gerekli tüm desteği sağlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.