BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, ORUCUNU YAKACIK-YENİ MAHALLE SAKİNLERİYLE AÇTI

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, ORUCUNU YAKACIK-YENİ MAHALLE SAKİNLERİYLE AÇTI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi'nin 20 farklı noktada kurduğu iftar sofraları ile Ramazan Ayı’nın bolluk ve bereket..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi'nin 20 farklı noktada kurduğu iftar sofraları ile Ramazan Ayı’nın bolluk ve bereketini, Kartallı vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Başkan Gökhan Yüksel, Ramazan Ayı’nın ikinci gününde orucunu, Yakacık-Yeni Mahalle sakinleriyle birlikte açtı.  

Vatandaşlardan Başkan Gökhan Yüksel’e Yoğun İlgi

Yakacık-Yeni Mahalle Hesna Gündeş İlkokulu’nda düzenlenen iftar programına; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Başkan Gökhan Yüksel, iftar saatinin gelmesiyle birlikte okunan duanın ardından vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Kartal Belediyesi'nin kurduğu iftar noktasında vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Yüksel’e mahalle sakinlerinin yanı sıra; çocuklar da yoğun ilgi gösterdi. Çocukların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Başkan Gökhan Yüksel, her biriyle de yakından ilgilendi.

Kartal Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı mahallelerde kurduğu iftar sofralarında vatandaşları bir araya getiriyor. Kartal'ın 20 farklı noktasında kurulan iftar sofraları, Ramazan Ayı boyunca binlerce kişiye iftar vermeyi hedefliyor. Kartal Belediyesi, Ramazan Ayı süresince düzenleyeceği etkinliklerle de Ramazan Ayı’nı renklendirmeyi planlıyor. Günlük ve steril koşullarda yapılan yemekler, Kartallıların iftarına eşlik ediyor. Vatandaşın buluştuğu iftar sofraları, tek merkez yerine, farklı mahallelerde kurulan sofralarla vatandaşa ulaşıyor.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.