BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN CEVİZLİ MEYDANI MÜJDESİ

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN CEVİZLİ MEYDANI MÜJDESİ

Kartal Cevizli'de çalışmaları bir süredir devam eden Cevizli Meydanı Projesi'nin ilk aşamasında sona yaklaşıldı. Kartal Belediye Başkanı Gök..

Kartal Cevizli'de çalışmaları bir süredir devam eden Cevizli Meydanı Projesi'nin ilk aşamasında sona yaklaşıldı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, proje alanını yerinde inceleyerek; işlerin hızlandırılması ve bir an önce "meydan ve park" kısmının halkın kullanımına açılması talimatını verdi.

31 Mart yerel seçimlerinden önce Başkan Gökhan Yüksel'in üstünde en çok durduğu ve en kısa sürede bitirilmesini vaat ettiği, Cevizli Meydanı Projesi gerçek oluyor. 

Göreve başladıktan sonra proje üstünde yoğun bir mesai harcayan Başkan Gökhan Yüksel, proje alanına yaptığı ziyaret sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İlçemiz için elimizden geleni yapıyoruz. Tek isteğimiz, vatandaşlarımızın yüzünü güldürebilmek. Kartallıların huzuru ve mutluluğu bizim için önemli. Cevizli'deki çalışmaları bir an önce tamamlayarak, ilk aşamada meydan ve park kısmını açmayı planlıyoruz." diye konuştu.

Cevizli Meydanı Projesi hakkında

Yaklaşık 19 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan Cevizli Meydanı Projesi iki aşamadan oluşuyor. Projenin ilk aşaması olan "meydan ve park" kısmında sona yaklaşılırken, projenin ikinci aşaması olan "kültür merkezi ve yüzme havuzu" kısmında ise çalışmalar devam ediyor.

Proje tamamen bitirildiğinde, ilk aşamada yer alan yeşil alanlar, meydan ve çocuk parklarına; yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı salonlar, sergi ve fuaye alanları, kütüphane, kafeterya, revir, kurs birimleri, spor salonu, otoparklar, tuvaletler, teras ve amfi tiyatro da elenmiş olacak.

Başkan Gökhan Yüksel ve beraberindekiler, Cevizli Meydanı Proje Alanındaki incelemelerini tamamladıktan sonra Soğanlık Orta Mahalle'de çalışmaları devam eden Fatih Boylam Parkı Proje Alanını incelemek üzere alandan ayrıldı.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.