BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Değerli Hemşehrilerim;Aramızdaki dostluk ve dayanışmanın güçlendiği, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştiği, yardımlaşma ve kaynaşma duygusu..

Değerli Hemşehrilerim;

Aramızdaki dostluk ve dayanışmanın güçlendiği, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştiği, yardımlaşma ve kaynaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Dini ve insani duygularımızın yoğunlaştığı bu bereket mevsimi vesilesiyle yoksulları, kimsesizleri, zorda olanları hatırlamak, toplum olabilmenin en önemli göstergelerindendir.

Ramazan Ayı boyunca güzel ilçemizde, zengin kültürümüzün örneklerini yaşayacağımıza; barış, huzur ve kucaklaşma iklimini devam ettirerek yarınlarımızı da bu doğrultuda şekillendireceğimize olan inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli Kartallı komşularım başta olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Ayı’nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya için; sevgi, kardeşlik, paylaşım ve huzurun perçinlenmesini temenni ediyorum. 


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.