BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Komşularım,Gönül birliği oluşturarak birbirimize kenetlendiğimiz, yardımlaşma ve hoşgörü mevsiminin güzel esintisini üzerimizde hiss..

Değerli Komşularım,

Gönül birliği oluşturarak birbirimize kenetlendiğimiz, yardımlaşma ve hoşgörü mevsiminin güzel esintisini üzerimizde hissettiğimiz, küslüklerin ortadan kalktığı, barışın birleştirici gücünün hâkim olduğu, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı, insanı “insan” yapan bütün değerlerin kendini; sevgi, saygı ve huzur ortamında gösterdiği Kurban Bayramı’nı, siz değerli komşularımla paylaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Ailemiz, akrabalarımız ve dostlarımızla birlikte güzel anılar biriktirerek kutlayacağımız bu bayramda, yardıma muhtaç, kimsesiz, yoksul, hasta, yaşlı, engelli ve darda olan kardeşlerimizi unutmamalı, gerçekleştireceğimiz ziyaretlerle kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz. Zira milli ve manevi duyguları doruklarda yaşadığımız bayramların en önemli amacı, birlik ve beraberlik ruhunun çağlaması, sahip olduğumuz ve bizi biz yapan insani değerlerimizin hatırlanmasıdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemiz ve dünya için barış, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ederek Kurban Bayramınızı en samimi duygularımla kutlarım.

Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.