BAŞKAN İLGEZDİ ATAŞEHİR’DEKİ SPOR KULÜPLERİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN İLGEZDİ ATAŞEHİR’DEKİ SPOR KULÜPLERİ İLE BULUŞTU

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği ile bir araya geldi. Ataşehir Belediye Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya ilçedeki amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcuları katıldı. 

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, Ataşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürü Tarkan Mercul ve Yenisahra Spor Kulübü Başkanı Şeref Uzun ile birlikte kulüp yöneticilerinin ve sporcuların taleplerini dinleyen Başkan İlgezdi, spora ve sporculara verdikleri önemden ötürü Belediye bünyesinde Spor İşleri Müdürlüğü kurduklarını dile getirdi.

Gençlerin madde bağımlılığından uzak durması için spor kulüplerinin çok değerli görevler üstlendiğini vurgulayan Başkan İlgezdi, “İlçemizin değerli spor kulüpleri ve yöneticileri olarak, spor yapmak isteyen gençlerimize sahip çıkıyorsunuz, onları kötü alışkanlıklardan koruyorsunuz. Bu çok kıymetli görev için verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Spor alanlarının ve tesislerinin çoğaltılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan İlgezdi, antrenman yapacak futbol sahası olmayan kulüplerin yararlanabilmesi için Atatürk Mahallesi’nde 30x50 metre boyutunda yeni bir saha yapılacağı müjdeledi. Libadiye Spor’un kullandığı saha zemininin yenilenmesinin de programa alındığını belirten Başkan İlgezdi, Yenisahra Stadı’nın bakım ve onarım çalışmalarının da İBB tarafından yapılacağı dile getirdi. Küçükbakkalköy’de amatör spor kulüplerinin de yararlanacağı bir spor kompleksi yapılmasını planladıklarını ifade eden Başkan İlgezdi, Ataşehir’de açık ve kapalı yüzme havuzu bulunan tesislerin eksik olduğunu belirterek, mahallelerin imar planlarının geçmemesinden dolayı bu eksikliğin giderilemediğini kaydetti.

İlçedeki spor kulüplerine maddi destek ve malzeme - ulaşım desteği sağlayan Ataşehir Belediyesi’ni her zaman yanlarında gördüklerini belirten kulüp yöneticileri ve sporcular, Başkan İlgezdi’ye teşekkürlerini sunup, kulüplerinin formalarını hediye ettiler.

ldcjpz1qfybzja7s4g52It3l.jpg

7yst2w8da6po3kdecw0fmyvi.jpg

mw52gbolm4s9zzltf0ptogew.jpg

Ivmhwxty10shwo5c3bkbdn8g.jpg

ynkxx0jwpwzifqgtgzmc4mbI.jpg

oyqjwckbrc5wsl9qri7v2foh.jpg

mmhkdql6yc1wzp0x5tvakdfn.jpg

2mtpb4xnlj6rmikIedwhe13z.jpg

nwbjdgxmlr3uIrnfevhseyhm.jpg

c1nybtxslgra6v34m2en8coe.jpg

qv9h8l6u1iowqaablmp4deow.jpg

lgmtq4u01upo2zhdy5cjyknb.jpg

vafvsjy7m5fcs4ogzIkpjnq2.jpg

pxspoe7cwvtyzizj8na16cIj.jpg

oIlj076y9ya4mmh2ln1f3hqt.jpg

Igj37nqpotku1k2wsgr90wdl.jpg

tquwx0gjd8m7rcloxwjkffal.jpg

do6wbkqtjebfd41lrazuInix.jpg

wmbd6uekcnolexzcxtyvqjzs.jpg

atfbdzyw3rqo2sku8pIjlmja.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.