Başkan Kılıç asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Kılıç asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe genelinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Maltepe Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Maltepe sokaklarında sıcak asfalt serim çalışmalarını Bağlarbaşı Mahallesi, Cemalbey Caddesi’nde başlattığını duyurmuştu. Fen İşleri Müdürlüğü önceden belirlenen ihtiyaçlara göre yol bakım onarım çalışmalarını Maltepe’nin tüm sokaklarında sürdürüyor. İhtiyaç duyulan bölgeler ve gelen taleplere göre yol yenileme çalışmaları Altıntepe Mahallesi, Çayır Sokak ve Gülsuyu Mahallesi Sevtap Caddesi ve Ayla Caddesinde devam edecek.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürü Erbil Uzunoğlu ile birlikte bölüm şeflerinin ve personelin hazır bulunduğu incelemede Başkan Kılıç’a çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN KILIÇ: ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, başarılı çalışmalarından dolayı ekibini tebrik etti. Asfalt serim çalışmalarının belirlenen program dâhilinde devam ettiğini belirten Kılıç, “Ekiplerimiz bir ay önce Bağlarbaşı Mahallesi Cemalbey Caddesi’nde başlattıkları asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İhtiyaç görülen yerler yenileniyor. Maltepeli hemşehrilerimiz her zaman en iyi hizmeti hak ediyor. Daha güzel bir Maltepe için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR ARALIK AYINA KADAR SÜRECEK

Fen İşleri Müdürü Erbil Uzunoğlu ise, özellikle ilçe sakinlerinden gelmiş olan taleplere ivedilikle yanıt verileceğini ekledi. Uzunoğlu ayrıca, ‘‘Bir aydır devam etmekte olan asfalt serim çalışmasında ekibimiz, tüm Maltepe genelinde 25 bin metrekare alanda şimdiye kadar 6 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.  Son bir ay içerisinde, Aydınevler Mahallesi -Barbaros Sokak, Beste Sokak, Preveze Sokak, Altıntepe Mahallesi - Çayır Sokak, Bağlarbaşı Mahallesi - Cemal Bey Sokak, Şehit Mücahit Sokak, Refah Sokak, Ergenekon Sokak -  İdealtepe Mahallesi- Avcılar Sokak, Bülbül Sokak ve Gülsuyu Mahallesi Sevtap Caddesi’nde asfalt serim çalışmaları gerçekleştirild.” ifadelerini kullandı.

5 Aralık tarihine kadar sürdürülmesi planlanan asfalt serim çalışmaları sonucunda ilçe genelinde 20 bin ton asfalt serimi yapılacağı öngörülüyor. Ekipler tarafından belirlenmiş olan cadde ve sokaklarda yapılacak olan asfalt serimi çalışmasına ek olarak, özellikle ilçe sakinlerinden gelmiş olan taleplere de yanıt verileceği bildirildi.

 

Tarih : 29.09.2022 Haber Fotoğrafları

o3paIdeurhllcuqykw1bgbnf.jpg

owxc70ivbgp4lxn1kathIznr.jpg

6ey8rkj25v3motujhq0pcfmk.jpg

p0kiaqadtwcelrmhfj4wbegj.jpg

gerlqdd1mkbu8hetlfoyvpIc.jpg

yntduxowhlir2r4k7dys30kt.jpg

09cye3l4wjop8sdirumghbft.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.