Başkan Özer: Bu Bayram Ülkemize Demokrasi, Barış ve Kardeşlik Getirsin

Başkan Özer: Bu Bayram Ülkemize Demokrasi, Barış ve Kardeşlik Getirsin

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin mülki idareamirleri, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve Esenyurtlularlabayramlaştı.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bayramlaşmalara EsenyurtKaymakamı Fatih Çobanoğlu ile başladı. Esenyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. OktayDokuz, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu ve Esenyurt MüftüsüSelami Aykul’u makamlarında ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Prof. Özer,ilçe mülki amirlerinin ardından belediye binasında Esenyurt Belediyesi CHPMeclis Üyeleri ile belediyenin iç ve dış birimlerinde görev yapan mesaiarkadaşlarıyla bayramlaştı. Özer, çalışma arkadaşlarına özveriliçalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Esenyurtlularla Bayramlaştı

Başkan Özer, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşmatöreninde ise vatandaşlarla bir araya geldi. Törene Başkan Özer’in yanı sıraCHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Esenyurt Kadın Kolları Başkanı SemraKahraman, Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kalaycıoğlu, meclis üyeleri ve çoksayıda vatandaş katıldı. İlginin yoğun olduğu törende, Esenyurtlular hem gününanısına Başkan Özer ile fotoğraf çektirdi hem de sohbet etti.

“Her Günümüz Bayram Tadında Geçsin”

Programda vatandaşların taleplerini de tek tek dinleyen Başkan Özer, “Bubayramın Esenyurtumuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemize barış,demokrasi, kardeşlik, özgürlük ve eşitlik getirmesini temenni ediyorum. Dilerimki her günümüz bayram tadında geçsin. Bu duygu düşüncelerle hepinizin bayramınıkutluyorum” dedi.

 

5xubvg3hIw2asefmkjvwrbzx.jpg

r6ux5qlvhz8yjenbe2wpgyjd.jpg

cxcvdeyaorgzoas6hpIjqruq.jpg

7pikvuotnIn2kleyxlu8aygx.jpg

nbo3im2kjfjylbk0rgqpqhx5.jpg

ddtmupibr71sqobvzyaqkx9k.jpg

ledjcvbbx8d9o5zIxfclwova.jpg

kdsxmjtluqavwzte8dqxc3hs.jpg

kj6orxnofpzgzpxbhyge02hd.jpg

gxydyiwvzkjq4umqrj61opnf.jpg

ml6vs9flmhagfcnezuyj27pu.jpg

cesbomh2krzgdluv97ftiw4r.jpg

5pq7lawlzxesd4nrzoufviok.jpg

mrvfcjy9iehhlxptect15a0g.jpg

rscoh6sa2yux4iflnqwgg3o9.jpg

a8rdtclf24tsefz5wbjnzqhl.jpg

l29hku7cmjqpaIzrgwrlst5x.jpg

y4zdgg7v2Ivni0qekqzx9kjw.jpg

kaja2xb7ndw164jyzwrv5fmi.jpg

b3dcligchrykanmdo6sa8unx.jpg

ramp6jrbat4dhhkun5gmpc1v.jpg

d43h2r9mrlcfzet1Iuvo8xgp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.