Başkan Özer’den Kadınlara: Birleşin, Kooperatifler Kurun

Başkan Özer’den Kadınlara: Birleşin, Kooperatifler Kurun

Esenyurtlukadınların ürettiği ürünler, düzenlenen Kadın ve Sanat Sergisi’nde satışa sunuldu. Sergininaçılışını yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Değerli kadınlarbirleşin, kooperatifler kurun. Bu konuda size sonsuz destek sunacağım” dedi.

Belediyenin KadınSosyal Yaşam Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin ürettiği el emeği göz nuruürünler Kadın ve Sanat Sergisi’nde katılımcıların beğenisine sunuldu. Sergininaçılışını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer,kadınların bir yıl boyunca emek harcayarak ürettiği tel kırma, takı tasarım,nakış, punch nakışı, şiş tığ örücülüğü, tasarım kıyafetler gibi ürünleri tektek inceledi. Başkan Özer, kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanması vesanat alanında gelişmelerini desteklemek amacıyla merkezdeki eğitimlerinartarak devam edeceğini söyledi. Prof. Özer şöyle devam etti: “Kadın demek el emeğini ortaya çıkaranhüner demek. Kadın varsa hayat var, kadın yoksa hayat yok. Onlar bizim morçizgimiz. Kadınlara her alanda sonsuz destek sözü veriyorum.”

“Kadın Kooperatiflerini Artırmalıyız”

Kadınlarakendilerini geliştirmeleri ve emeklerini kazanca dönüştürmeleri konusundadestek vereceğini vurgulayan Başkan Özer, “Burada çok değerli kadınlarımızınharika el işlerini gördüm. Gerçekten büyük yetenek. Tabii bu ürünleri yapmak vesergilemek hüner ama alıcısıyla buluşturmak başka bir hüner. O nedenle bizkadınlarımızın bu hünerlerinin hem oluşmasında hem sergilenmesinde hem depazarlanmasında yardımcı olacağız. Kadın kooperatiflerini de artırmamızgerekiyor. Buradan da size çağrım: Değerli kadınlar birleşin, kendi aranızda kooperatifler kurun. Bizbelediye olarak size sonsuz destek sunacağız” ifadelerini kullandı.

“Ürünlerimizi Sergilemek Bize GururVeriyor”

Aldığı eğitiminkendisi için çok faydalı olduğunu belirten kursiyer Nesrin Pulica, “Kurslarbizim için çok güzel. Burada çok güzel vakit geçirdik, çok güzel dostluklarkurduk. Artarak devam etmesini diliyorum. Ürünlerimizi sergilemek de bize ayrıbir gurur veriyor. Kısa zamanda böyle ürünler yapabildiysek ilerleyensüreçlerde daha iyisini de yapabileceğimizi görüyoruz. Katkılarından dolayıBelediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Belediye Başkanımıza Teşekkür Ederiz”

Kursiyer YaseminOmput ise şöyle konuştu: “3 ay gibi kısa bir sürede birçok şeyi öğrendik. Buradançok memnunum. Ürünlerimizin sergileniyor olması gurur ve heyecan verici.Kurslar, etkinlikler hepsi ayrı ayrı çok güzel. Bu imkanları bize sunanBelediye Başkanımıza teşekkür ederiz.”

guzghpxhq9or3mcrdtaenp1I.jpg

rlvf0bg1hcIwsejrx2b3mgfe.jpg

hjynnw1sdg5jakheezf08mqt.jpg

qigmhtsgbc6bpm0onevuI932.jpg

fl6fmnhhzuxcqpnz7bjsgo9s.jpg

5vsnvtjIo0pfkfen4aurd7xo.jpg

9yc7oztnhrh6ngw2s5veoabp.jpg

q1reu0dtfbyojsxrtw2n8cw9.jpg

enwpbs4vkmayqfojjf0tu9wc.jpg

jby32tur1ennvxih0zzloxp5.jpg

mdyumg7tbwlruqjc9bncqv5e.jpg

4ytnklsmwh35ccaumdrvfjsp.jpg

6h5pqdI3p0luzaw9mmnoljtx.jpg

6rahwgaeud8fglopmpzveims.jpg

t4yenzbbumqktfxmfl3oiv9w.jpg

1igtwb89ljuq3lrpowrq0nom.jpg

xfcjwvri8n7km5suyIatonzh.jpg

ugwl0teuepfcbklryg6aI9sx.jpg

ijult9fqc7v2zl41wvshjkwr.jpg

Ie9dzxelficlxdmcqyoyg6qr.jpg

w9lpe1igu8bfaqa0Iufwhv4n.jpg

ulIwnc4yvdzoe8f2kl5htnhq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.