Başkan Özer Esenyurtlu Annelerle Buluştu

Başkan Özer Esenyurtlu Annelerle Buluştu

Esenyurt Belediyesi’nin Anneler Günü vesilesiyle düzenlediği programda Belediye BaşkanıProf. Dr. Ahmet Özer anneler ile buluştu. Programda, tüm annelerin anneler gününükutladığını ifade eden Başkan Özer, annelere karanfil hediye etti.

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer Cumhuriyet Meydanı'nda Esenyurtlu anneler ile bir arayageldi. Başkan Özer’in yanı sıra CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin dekutlamada yer alanlar arasındaydı. Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinliğe katılan annelere teşekkür eden Başkan Özer,günün anlam ve önemine vurgu yaparak annelere karanfil hediye etti. Yenidönemde kadınların hayatın içinde aktif rol alabilmeleri için çalışmalarınıhızlandırdıklarını belirten Başkan Özer, her zaman annelerin yanında olacağınıve onların iş hayatında hak ettiği yerlerde olması için elinden geleniyapacağını söyledi. Herşeyin en güzeline ve iyisine layık olan annelere selam ve sevgilerini iletenProf. Dr. Özer; "Tümannelerimizin AnnelerGünü kutlu olsun" dedi. Düzenlenen sürpriz programnedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden Esenyurtlu kadınlar ise BaşkanÖzer’e kendilerine verdiği destek ve güven için teşekkür etti.

 

cad7q6lgoixyjmytz8kIo1q9.jpg

npbrzdso1ac4jhl7lpaj5fzd.jpg

pozt8grq6mqy5b4wmopxz7j9.jpg

3bgedajec8wl7iua2whkdvhn.jpg

sqnz4yIo9amveybuhjtomf3b.jpg

wcullw027acIkpxtbzqvhydr.jpg

s5w90dzuslm4lvvu7hoxhejx.jpg

ngbqxco9pfjww7uam65oq3nz.jpg

smkgiyb0r1l3efadzt6brgvt.jpg

r7uhx8bjgryqzkexIujc9fdy.jpg

Iucw0rk8kdmqpn3ov1b4rjhz.jpg

mnz6qogz3x4cejve0dusdtsm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.