Başkan Özer: Siyasete Bilimin Işığını Katmak İçin Girdim

Başkan Özer: Siyasete Bilimin Işığını Katmak İçin Girdim

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İBB Meclisi’ndekonuştu, “Ben bir bilim insanıyım. Siyasete bilimin ışığını katmak için girdim.Bu mecliste de İstanbul’umuzun, ülkemizin birikmiş sorunlarının tartışılmasıgerektiğine inanıyorum” diyerek 2 aylık süreçte Esenyurt için yapılanhizmetleri anlattı.

İBB Meclisi Haziran ayı toplantısının 1. oturumu parti gruplarınınbir araya gelmesi ile belediye meclis salonunda gerçekleşti. Toplantıda sözalan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; hem İstanbul’un hemEsenyurt’un birikmiş sorunlarına işaret etti, bir bilim insanı olarak siyasetebilimin ışığını katmayı hedeflediğini vurguladı.

“Sorunlarabirlikte çözüm üretelim”

Görevdeki iki aylık süresinde Esenyurt’ta önemli çalışmalara imzaattığını kaydeden Prof. Dr. Ahmet Özer, “Biz göreve geldikten sonra 2 ayiçerisinde fen işlerinde, park bahçelerde, sosyal hizmetlerde yaptığımızçalışmaları birer cümleyle meclisin bilgisine arz etmek istiyorum. İki ayda 20bin ton asfalt döktük. Bu sene 100 bin tonu aşacak asfalt dökeceğiz. Bu bugünekadar yapılmamış bir hizmettir. 30 bin metrekare parke ve bordür çalışmasıgerçekleştirdik. Hala bu çalışmalar devam ediyor. Hedefimiz 70 caddemizde dahabu çalışmaları gerçekleştirmektir. İki mahallemizde de parklarımızın açılışınıgerçekleştirdik. 12 tane parkın da yapımı devam ediyor. 100 bin metrekarelikbir parkın açılışını bayramdan sonra gerçekleştireceğiz. Günde 15 bin kişiyesıcak yemek dağıtacak aşevi projemiz haziran ayı içerisinde tamamlanmış olacak.Kent lokantaları açacağız. 6 tane de kreşin temelini atma hazırlıklarıiçerisindeyiz. Dolayısıyla ben isterim ki bu güzel, değerli, birikimli meclistehem ilçelerimizin hem İstanbul’umuzun sorunlarını konuşalım. O sorunlara çözümüretelim. Sonuçta iyi bir şey yaptığımızda halkımız bundan istifade edecektir.Şehre, şehrin kalkınmasına ve belediyeciliğe bu gözle bakılmasından yanaolduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

c9aontbfnt3j7umjkyIled6c.jpg

jkcweulnvtnca7psejphdf1z.jpg

jqfyulbqngclrp5j4bn17ekg.jpg

kjz8dsprrycgk3xnpyqd7shg.jpg

qyaw1fxl35vfcuqcnglkzd9m.jpg

1cvem3xjebzntsagvlsduwtp.jpg

j3lpgktv4nxmhckeIzbbmoqi.jpg

eudtdnqbo3pflkg7s8I2amar.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.