Başkan Özer Yılın “Kültür ve Sanat Markası” Ödülünü Aldı

Başkan Özer Yılın “Kültür ve Sanat Markası” Ödülünü Aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul İşİnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür veSanat Markası ödülünü aldı. Sahnede yaptığı konuşmada sanata ve spora katkısunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, hedefinin Esenyurt’u, kültür, sanat vesporun başkenti haline getirmek olduğunu söyledi.

İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye MarkaZirvesi görkemli bir törenle gerçekleşti. Zorlu Center&Raffles Hotel’de düzenlenenzirveye iş, sanat ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı. Ödül törenininde yapıldığı gecede Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, yılınKültür ve Sanat Markası ödülünü Sinop Büyükşehir Belediye Başkanı MetinGürbüz’ün elinden aldı. Sahnede yaptığı konuşmada kültür, sanat ve spora katkısunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, gecede ayrıca yılın Oto Galeri FirmasıLoft Garage’a ödülünü verdi.

“Esenyurt’uKültür, Sanat ve Spor Başkenti Haline Getireceğim”

Yaklaşık 100 marka ve 600 davetlinin katıldığı organizasyonda konuşanProf. Özer, “Bir kültür adamı ve akademisyen olarak en büyük idealim ve amacımEsenyurt’u kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek. Bu yolda İBB BaşkanımızEkrem İmamoğlu ile el ele, gönül gönüle çalışıyoruz. Kültür ve sanat aynızamanda Esenyurt gibi ilçelerimizde kentlileşmeyi de sağlayacak en büyük araçolacak. Bu duygu ve düşüncelerimle kültüre, sanata ve spora emek veren, katkısunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

sduxkinwk8mbdlyqpe9crv3z.jpg

asvnfrr3m5qfwo8p2dxxbgit.jpg

3kcvjpex426r8zdyxsgjwroh.jpg

zIc627gzyokjtqpenj4lwvp5.jpg

jbhnI4g8oskcxgcedq9wyzxb.jpg

hp0j1y9j4usmomipdakshyfb.jpg

9rozb4sttadlr3qhq0gyjjsy.jpg

ncpzwlh7qofo5tswsp3djnua.jpg

ymzybzut9ixg8hnfckbwqs1t.jpg

zuioqjgwss8mdbjurzpacxeI.jpg

qpvs6I5kled4dzslkg89q0gr.jpg

rfnl6ercdl49ajxpyxw0zdks.jpg

wh021uxbkmoudcpalegxvotm.jpg

cgkre0Ixulx75o4kbomywtgi.jpg

qr3p4Igavl80bfvzsm1rdwcx.jpg

xwyufdhr2971tkszofguc5ob.jpg

9vphkkytcnrzj3lyx1r5dceo.jpg

xjkdbgbsfuyja6r5mvwhqety.jpg

iq8fjpxh2geIgu0frpccqaam.jpg

hfuaomqojldtzkgxe23sj0ip.jpg

6jhswilgs4qctpbl3xapw1j8.jpg

o87fouxwvtkyjnypvaigbsnd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.