BAŞKAN ÖZTEKİN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTEKİN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTEKİN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Merkez Mahallesi yeni Kültür Merkezi'nde gerçekleşen davetin ev sahipliğini Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaparken programa Kaymakam Tahir Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Dilekçi, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Programda konuşan Başkan Öztekin katılımcıların öğretmenler gününü kutlarken Kağıthane'de eğitim alanında yapılan yatırımlara değindi: '' Eğitim alanında Kağıthane'mize birçok yatırım yaptık. İlçemize 3 yeni millet kıraathanesi, sosyal medya stüdyosu, kreşler, uzay evi, kütüphaneler, deneyim okulu kazandırdık. Engellilerimiz için gündüz okulu açtık. Öğrencilerimize sportif, sanatsal, kültürel eğitimler verdik. Yabancı dil, kişisel gelişim ve üniversite hazırlık kurslarıyla geleceklerini birlikte inşa ettik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize çanta, kıyafet ve kırtasiye ürünlerinden oluşan destekler verdik. Üniversite adayı öğrencilerimizin sınav ücretlerini karşılarken üniversitelilerimize eğitim yardımlarında bulunduk. Okullarımızı afetlere dayanıklı hale getirirken birçok okulumuzu da modernize ettik.''

Başkan Öztekin konuşmasının devamında çalışmalarından ötürü öğretmenlere teşekkür etti: '' Her ne kadar bugünkü buluşma adresimiz İstanbul olsa da eminim birçoğunuz Anadolu'nun köylerinde bir zamanlar öğretmenlik yaptınız. Ülkemizin güzel yarınları için en güzel senelerinizi adadınız. Her birinize ayrı ayrı şükran borçluyuz.''

Yemekli davette öğretmenler için konser de verildi. Öğretmenler kendileri için söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek keyifli bir akşam geçirdiler.

7aa1boeh0fvoregdguwltynq.jpg

rtavd6xw7ea1crktowde8o2f.jpg

lxutb1dachn5dyp3m0urfmwl.jpg

yvp6ypbl40hbjqkngfgamt3s.jpg

8ooqj0phfdIkyw2txkmvux59.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.