Başkan Prof. Dr. Ahmet Özer İlçedeki Siyasi Partilerle Bayramlaştı

Başkan Prof. Dr. Ahmet Özer İlçedeki Siyasi Partilerle Bayramlaştı

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde ilçedekisiyasi partileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Görüşmelerde birlik veberaberlik mesajları veren Başkan Özer, “Birlikte çalışacağız, birlikteüreteceğiz, birlikte herkesin gurur duyacağı, herkesin özlemini duyduğu birEsenyurt inşa edeceğiz” dedi.

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde CHP Esenyurtİlçe Başkanlığını, DEM Parti Esenyurt İlçe Başkanlığını, Demokrat Parti İlçeBaşkanlığını, DEVA Partisi İlçe Başkanlığını ve Saadet Partisi İlçeBaşkanlığını ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Ziyaret sırasında konuşmayapan Başkan Özer, seçim sürecinde vadettiği projeleri teker teker hayatageçireceğinin altını çizerek, “Birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz,birlikte herkesin gurur duyacağı, herkesin özlemi duyduğu bir Esenyurt inşa edeceğiz. Esenyurt'u kardeşlik, barış şehri yapacağız” ifadelerineyer verdi.

“Halk Belediyeciliği ModeliniYürüteceğiz”

Kent uzlaşının Türkiye’nin önünü açacağınıbelirten Başkan Prof. Dr. Ahmet Özer şöyle konuştu: “Seçim sürecindevadettiğimiz projeleri de teker teker hayata geçirmeye çalışacağız. Kaynak yaratacağız.Birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz. Bu konudaki inancımız tam. Şununbilincindeyiz ki buradayaktığınız ateş adım adım Türkiye’yi aydınlatacak. Esenyurt’un açtığı yoldaTürkiye’yi yönetmeye geliyoruz. Kent uzlaşısı bana göre de ilerde Türkiye’ninönünü açacak. Türkiye’nin bekleyen sorunlarını çözüm yoluna koyacak. Burada bizEsenyurt’ta başarılı bir yerel yöneticilik, başarılı bir belediyecilik inşaedeceğiz. Halk belediyeciliği modelini yürüteceğiz. Haklarımızla beraber elele, gönül gönüle kucaklaşarak kimseyi dışarda bırakmayarak bütün Esenyurt’un belediyebaşkanı olduğumuzun farkında ve bilincinde olarak hareket edeceğiz. Seçimsürecinde dediğimiz gibi adil, eşit, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yerel yönetim demokratik katılımcıve şeffaf bir anlayışla el birliğiyle adım adım Esenyurt’u mevcut durumundandaha ileriye götürebilmek için gece demeden gündüz demeden çalışacağız.”

Başkan Özer Esenyurt HalkıylaBayramlaştı

Başkan Özer, siyasi parti ziyaretlerininardından eski belediye binasında düzenlenenbayramlaşma töreninde Esenyurt halkıyla bir araya geldi. Vatandaşlar, BaşkanÖzer ile bayramlaşarak fotoğraf çektirdi ve sohbet etti.


4ezjgeoph7k83albvnwhsd6o.jpg

ij5fvswk049fnyoseczluohc.jpg

bmegfyukz4zegxlrm0nhsawa.jpg

uaw8vuq1ekjky34vtadqjpbn.jpg

lkcjh8gvyo1ydvbdlxqwjip9.jpg

ec3akihvwrqg4rotksd2muzy.jpg

sb2cf0n4qazqy91pfobv3dey.jpg

ctqzt6i7lap4gn5ayuwkdxs8.jpg

ifch8rdj7smjh3x915bwsIof.jpg

chupjwrre3czvh7tuexbyqv5.jpg

2Ifvzoycx5qleyj0uzgspt67.jpg

ochqlubj9ysm64fvoddkx8gh.jpg

a02njwojymog4ptxnlvfaxvI.jpg

tyq52sklw4mcu0zgIfvhxp8r.jpg

cux3m0xvkzpddarz29swnfco.jpg

fonq4wywjab9Ie2u6hhze1do.jpg

hnpm12t3raddzayxgihp7gfv.jpg

j3yqp5hubhv6d8kIvtn2iofs.jpg

yegesd69muu2aokhqbgmkwnf.jpg

uvdqz0igwzf9wkqIf75sagbu.jpg

nrylse1mgto4szuxtIwapkdh.jpg

4bcvfI8owipmh751edcoaqzr.jpg

ri2zl3lguxe0I1ce4xmaf9po.jpg

th15k0wllyydvdukij3ras8r.jpg

j9lbyrq7Ihj06pdpe4fusxrl.jpg

gyppmbxyuxv15oImu4hv93og.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.