BAŞKAN SAVAŞ: KONTEYNER VE ÇADIR KENTLERE DE TEMİZ İÇME SUYU VERİYORUZ

BAŞKAN SAVAŞ: KONTEYNER VE ÇADIR KENTLERE DE TEMİZ İÇME SUYU VERİYORUZ

6 Şubat Depreminin ardından Hatay’ın her ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhanlı hemşehrileri ile buluştu.

 

Kırıkhan ilçesine bağlı Taşoluk, Alibeyçağılı ve Karaelmaslı Mahalle sakinleri ve vatandaşlarla görüşmeler gerçekleştiren Başkan Savaş, Büyükşehir Belediyesinin depremin ardından yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

 

Depremin yaratmış olduğu altyapı sorunlarının giderilmesi için yeni projeleri de hayata geçireceklerini  vurgulayan Savaş, tüm birimlerin koordineli bir şekilde hareket ederek çalışmaları hızlandırdıklarını anlattı.

 

“EKİPLERİMİZ GECE GÜNDÜZ BÜYÜK ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYOR’’  

 

Vatandaşların yaşamış oldukları sıkıntıları tek tek dinleyerek istişareler gerçekleştiren Lütfü Savaş, “ Şu anda yaklaşık 183 çadırkent ve konteynerkent var. Bu yerleşim alanlarına da temiz içme suyu vermek için de var gücümüzle çalışıyoruz. Birçok konteynerkentin alt yapısını biz yaptık. Ben depremin ilk zamanlarından bu yana herkesten daha fazla mahallelerimizde ziyaretler gerçekleştirerek sizlerin sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyorum. Yıkım çok fazla olduğundan altyapımız da oldukça zarar gördü. Bu sorunları çözebilmek amacıyla çalışmalarımız hızla sürüyor. Ekiplerimiz gece gündüz özveri ile çalışıyor. Hatay’ımız için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

9g78h2cu0bwuhyrn4Igtkewm.jpg

0uqg4lfi3nvkpr8ezqc1xacl.jpg

f2si1ml8wu7jmaexvtsy4prg.jpg

iul4emkubm3noosrsgfjr10h.jpg

4wuhfkeygpmbegrzwycznino.jpg

sfajvpm61mpxnwrgzerve5ca.jpg

y0svn39ap5owu8tqclra1xzn.jpg

oI5mveftlvuqgzckgnxsl4d0.jpg

d1feadknnuubocy8pamb6xh7.jpg

ypwgd1xvtazh20cv6hfrqmlg.jpg

fzxhr5hqdooqr3xilwf16nvu.jpg

q3e9hsd4daas0fifypwclpry.jpg

ayttwae0rdv7o9cqbrffj31u.jpg

bvmk5Imecodzut3szr9xvdgn.jpg

ecc3alpwmwrvxbejgynnz7rs.jpg

swtymjrfwsd2I10h5rnh6iel.jpg

soeI8jhaxle24brnjgmy76tr.jpg

r6yt2dlfxieq9hq0mx4kjb3n.jpg

5m78l4jsarhjne1wvaeomyzr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.