Başkan Yazıcı: “Birlik, Beraberlik Ve Dayanışmamızı İlelebet Koruyacağız

Başkan Yazıcı: “Birlik, Beraberlik Ve Dayanışmamızı İlelebet Koruyacağız"

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmalarda 12 asker hayatını kaybetti. Tuzla’da gönüllü kadınlarla bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, tüm şehitlere rahmet dileyerek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

“DAYANIŞMAMIZI, YARDIMLAŞMAMIZI, BİRLİKTELİĞİMİZİ İLELEBET GÖTÜRECEĞİZ” 

Başkan Yazıcı, son dönemlerde Türk milletini derinden sarsan şehit haberleri ile ilgili şöyle konuştu: 

“Bugün birlik ve beraberliğimizin teminatı olan bu milleti ve ülkeyi koruyan, korumaya çalışan Türk Güvenlik Kuvvetlerimiz var olsun diyor, bu yolda şehit olan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Biz, Alevi’si, Sünni’si, Kürdü, Türkü, sağcısı, solcusu yaşam tarzı ne olursa olsun bu ülkede yaşamak ve aynı gemide yaşayan insanlar olarak geleceğimizi birlikte oluşturmak zorundayız. Dünyadaki zulümleri yapan zalimlerin bu bölgedeki en önemli hedeflerinden bir tanesi bizim coğrafyamızda sorun çıkartmak. Bugün bölücü terör örgütünün yapmaya çalıştığı da böyle bir maşalıktan başka bir şey değil. Fakat biz birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Dayanışmamızı, yardımlaşmamızı, birlikteliğimizi ilelebet götüreceğiz. Bu bizim İslami ve insani görevimiz. Bunun için mücadele eden herkesten Allah razı olsun. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.”

rye8gl2luxtcIzh7mytwsbqv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.