BAŞKAN YILMAZ ALİBEY MAHALLESİ’NDE 3 PARKI BİRDEN AÇTI

BAŞKAN YILMAZ ALİBEY MAHALLESİ’NDE 3 PARKI BİRDEN AÇTI

Silivri Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlamaya yönelik hayata geçirdiği parklara yenilerini eklemeye devam ediyor. Silivri Belediyesi tarafından Alibey Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Hasan Tüfekçi, Gümüş Sokak ve Zeki Yüksel Sokak parkları düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı. Toplamda 5.000 metrekare alan üzerine inşa edilen parklar ile Alibey’de yaşayan vatandaşlar 2.300 metrekare yeşil alan, çocuk oyun grupları, kent mobilyaları, kamelyalar ve özel günlerin kutlanabileceği alanlara kavuşmuş oldu.

TÜFEKÇİ: “MAHALLEMİZDE VOLKAN YILMAZ ÖNCÜLÜĞÜNDE BİRÇOK HİZMET TAMAMLANMIŞTIR”

Törenin açılış konuşmasını yapan Alibey Mahalle Muhtarı Solmaz Tüfekçi, “Sayın Başkanımız Volkan Yılmaz’ın öncülüğünde saymakla bitiremeyeceğimiz çalışmalar, Alibey Mahallesi halkının hizmetindedir. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “SİLİVRİ’DE AÇILIŞLAR, KURDELER VE MAKASLAR HAVADA UÇUŞUYOR”

Törende bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “İlçemizin en köklü ve en güzel mahallelerinden bir tanesi olan Alibey Mahallesi’ndeki Gümüş Sokak Parkı, Zeki Yüksel Sokak Parkı ve Hasan Tüfekçi Parkı’nın açılış töreni için sizlerle bir aradayız. Yapımını tamamladığımız bu parklarla birlikte Alibey Mahallesi’ndeki gençlerin, çocukların ve hanımefendilerin sosyalleşeceği güvenli ve ışıl ışıl alanları oluşturmuş bulunmaktayız.  Silivri'de hizmet seferberliği, açılışlar, kurdeleler ve makaslar havada uçuşuyor. Dün Mimarsinan Mahallesi’nde Huzur Parkı için, bugün Ortaköy Mahallesi’nde Ortaköy Stadyumu ve Etkinlik Alanı için açılış törenleri gerçekleştirdik. Yarın da Silivri Belediyesi ve bağışçılarımız iş birliğiyle yapımı tamamlanan Fatih Mahallesi 5 hekimli Sağlık Ocağı ve 112 Acil Servis İstasyonunun açılışını sizlerle beraber yapacağız” diye konuştu.

“SİLİVRİ’DE 5 YILDA GERÇEKLEŞEN DEĞİŞİM GÖZLE GÖRÜNÜYOR”

Silivri Belediyesinin hizmetleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 5 yıllık görev süremizde 80’e yakın parkı, 42 tane basketbol sahasını, 14 tane futbol sahasını, 3 tane futbol stadını, 7 tane sağlık ocağını, 6 tane sağlık evini, 5 tane 112 acil servis istasyonunu, 5 tane kapalı pazar alanını, Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezini, Millet Bahçesini, Gölet Parkını, 100. Yıl Parkını, kreşleri, anaokullarını, Ömer Seyfettin Kütüphanesini, Elginkan Anaokulunu, Barış Manço Çocuk Kütüphanesini, etüt merkezlerini, öğrenci burslarını, Mübadele Evini, Yeşilçam Müzesini, Belediye Müzesini, Mimar Sinan Köprüsü ve Kısa Köprü restorasyonlarını, köy pazarlarını ve Afet Koordinasyon Merkezini Silivrili hemşehrilerimizle buluşturduk. Alibey Mahallesi’nin tüm sokaklarını, kanalizasyonlarını, içme su boru hatlarını, fiber optik kablolarını, kaldırımlarını, tretuvar çalışmalarını, bordür çalışmalarını ve aydınlatma çalışmalarını tamamladık. Sırf Sarıbekir bölgesinde 15.000 ton asfalt döktük. Silivri’de 5 yılda gerçekleşen değişim gözle görünüyor. Önümüzdeki 5 yılda da hizmetlerle, eserlerle sizlerle beraber el ele ve gönül gönüle hizmet seferberliğinin yaşandığı bir Silivri olacak” ifadelerini kullandı.

Törene Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 




oj4Ilhqx2rzfsdewnhbumt3t.jpg

qzbawt7ncfeiso6s2pmgp5qx.jpg

gyhmqvti2dxpl3krfubyd7cx.jpg

5kg0phctirdjhq41a9eycpkw.jpg

2xct7zh6adde1rvl4otjvn9i.jpg

jlexcf1eq90gmsno25pv3ytc.jpg

rhnm5ca1h8xibbstnsqywedz.jpg

v5eqtbaypr0vf1bIhgn4l8xk.jpg

I0hm4b7yckblgsdux3pthvjx.jpg

pjfInd3ftc8mpvujcsewurbe.jpg

sg8n7u4pv0ujldpxd9zhos3m.jpg

fpeex3i2gfuot97gjcmnopd4.jpg

b03fkqlm7scuckwd4onrxIsb.jpg

2iIchlkzhcayjaerpn7ewvtj.jpg

dnm2wvgelfcatjazpgtklyf7.jpg

ubrn5e3skniw4oa8fwufkchv.jpg

rs52vtixlcfk4zey8Iev0huo.jpg

q6l1I4hh5tpjljwed2roboqb.jpg

2tpqolnbhv8bs6dwt4ffkuko.jpg

jdvcvmqaum0p876Iczlgeaw4.jpg

owvfedwz4j6c7islgydnenvg.jpg

hja5pjguonmrr0kcve1pzxeq.jpg

grnw0j2ufh37vutvtdyj9was.jpg

ij6yuonhkb1rpIsefxwmdlp5.jpg

olnoxgjz7aql32xpqyctiuvm.jpg

sd1lajmyuc7kpx5o4ebkapfs.jpg

ipaood3l2tzlputyj0rqcIbv.jpg

sbogope1d2nhdqm3ynexg8rv.jpg

bziqkw2o7xsnet8tdrIo9ypg.jpg

61wnsv9buc3bekdmfntlq8g7.jpg

rfvgwp0zyovzlxci4dkjfumh.jpg

9qwjsmpniyoe7gnlkvoad6gy.jpg

kbzheu5g718vckdarlb6dtra.jpg

9fauijc34xrlxvyt2foubmpg.jpg

jbinbrqz2hmp4alydfgow1jk.jpg

ub5foschcojpfrkvhi2kexax.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.