BAŞKAN YILMAZ: “BU ŞEHRE HİZMETKÂR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

BAŞKAN YILMAZ: “BU ŞEHRE HİZMETKÂR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahalle ziyaretleri kapsamında Silivrili vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yeni Mahalle Şehrigül Konaklarında yaşayan vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz toplantıda, belediye tarafından ilçe genelinde yapılan hizmetler ve yeni projelerle ilgili bilgiler verdi. Toplantı kapsamında site sakinleri, Başkan Volkan Yılmaz’a talep ve önerilerini iletti. Toplantıya Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu ve Şehrigül Konaklarında yaşayan vatandaşlar katıldı.

ÇOLAKOĞLU: “VOLKAN YILMAZ 100’DEN FAZLA PARK YAPTI”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, “Ben de 3 yıldır Şehrigül Konaklarında yaşıyorum. Her siteye giriş çıkış yaptığımızda sitemizin belirli başlı sorunları bizlere iletiliyordu. Bunlardan en önemli sitemizin arka tarafındaki yolun asfaltlanması ve Varnalı Caddesi’nin çok bozuk olmasıydı. Çok şükür bu sorunlar Silivri Belediyesinin çalışmalarıyla 2 yılda tamamlandı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçen 4 yılda 100’den fazla park yaptı. Sitemiz için de kendisinden bir park talep ediyoruz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “BU ŞEHRE SIRÇA KÖŞKLERDE KEYİF YAPMAYA GELMEDİK”

Toplantıda bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri’de yaşayan vatandaşlarımız nasıl ki evine sahip çıkıyorsa Silivri’ye aynı şekilde sahip çıkmalıdır. Silivri Belediyesi olarak 5 yıldır bütün yaptığımız budur. Silivri Belediyesi olarak Silivri’nin üzerindeki tozu, pası ve kiri almaya çalışıyoruz. Bu kapsamda devam eden projelerimizden Silivri Şehir Geçişi Projesi ile Silivri’mizin iki yakası bir araya gelmiş olacak. 40.000 kitaplık kapasiteli ilçe halk kütüphanesi, kıraathane, kitap kafe ve aynı zamanda tıpkı Vakkas Kafe ve Kalepark’ta olduğu gibi çayın 1 TL’ye, Türk kahvesinin 5 TL’ye satıldığı belediyenin bir sosyal tesisini çok yakın zamanda Silivri’mizin hizmetine sunacağız. Burayı kiraya vermeyeceğiz ve Silivri Belediyesi olarak biz işleteceğiz. Ömer Seyfettin Kütüphanesi 10.000 kitabıyla ve Güzel Sanat Akademisi eğitmenleriyle çocuklarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Silivri Belediyesi olarak her gün 1.100 çocuğumuzun beslenme çantalarını hazırlıyoruz. Silivri Belediyesi olarak kriterleri uyan 550 çocuğumuza her ay 750 TL, yıllık 7.500 TL burs veriyoruz. Hatay’ın kardeş ilçelerimizden olan Kumlu ve Belen ilçelerinde tespit ettiğimiz 150 öğrencimizin hesaplarına 5.000 TL yatırdık. Depremin yıl dönümünde üniversiteli genç çocuklarımız 5.000’er TL’lerini alacaklar ve güle güle harcayacaklar. Silivri’de ilkokul 1. sınıfa başlayan tüm çocuklarımızın kırtasiye malzemelerini ve okul çantalarını hazırlıyoruz. Buradan hareketle Belen ve Kumlu ilçelerindeki 5.000 çocuğumuzun okul çantalarını hazırlayarak kendilerine teslim ettik. Biz gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünüyoruz. Biz gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Silivri’nin sınırlarını aşarak ve kabuğunu yırtarak, her yönüyle öncü, önder ve örnek çalışmalara imza attığı gün gibi ortadadır. Sizlerle olan birlikteliğimizi ve sizlerle birlikte kurduğumuz gönül köprüsünü güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Biz bu şehre efendi olmaya veya bu şehirde sırça köşklerde keyif yapmaya gelmedik. Bizim bu şehre bir sözümüz vardı; ‘Sizin hizmetkârınız olacağız’ demiştik. Bugün de yarın da Allah nasip eder, sizler de teveccüh ederseniz 1 Nisan’dan sonra da bu şehre hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.




cfyk5ekc2g046ejm3jangrpI.jpg

rgjdrap5bny7j2oc6eqpx8vl.jpg

w4vqaw1u9bnegph8ddrtotuj.jpg

n4q7ydwejlurc8miltbmh62a.jpg

utkoybgfybhuzga7pjdkac1o.jpg

xazrprkbj2vmee9gjqx643l7.jpg

am5kq4if9yr6nd7gcvljy8eu.jpg

v7j8fzga9uyabddf3o5snxwb.jpg

bxma258h1qf4y3xrwucv7ewg.jpg

l1vuexi8qncs7acbdh5jowro.jpg

vaz8tiqthcrd7u0fnbx9kx2y.jpg

xoksagzohitf7lujw8qpemyv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.