BAŞKAN YILMAZ: “DAHA GÜZEL BİR SİLİVRİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

BAŞKAN YILMAZ: “DAHA GÜZEL BİR SİLİVRİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kahvaltı programları kapsamında Silivrili esnaf ve işletmecilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Silivri’de faaliyet gösteren kadın kuaförleri ve güzellik merkezi işletmecileriyle buluşan Başkan Yılmaz programda, belediye tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar ve gerçekleşen hizmetler hakkında bilgiler verdi. Yelken Restoran’da gerçekleşen kahvaltı programına; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Eşi Ezgi Yılmaz, kadın kuaförleri ve güzellik merkezi işletmecileri katıldı.

KOÇER: “BAŞKANIMIZ DAİMA YANIMIZDA”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaptığı hizmetler ve çalışmalarla her zaman esnafımızın ve işletmecilerimizin yanında oldu. Ne zaman bir sorunumuz olsa başkanımızı yanımızda gördük. Bizlere verdiği desteklerden dolayı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a çok teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “TÜM PROJE VE HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE İNSANI KOYDUK”

Toplantıda bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak görev süremiz boyunca Silivri’de kronikleşen birçok sorunu üzerine giderek çözdük. Geride bıraktığımız 5 yıl boyunca hayata geçirdiğimiz tüm proje ve hizmetlerin merkezine insanı koyduk. Çünkü okullar, kültür merkezleri ve spor salonları yapabilirsiniz ama o binaların içini dolduracak insan yetiştiremezseniz yaptığınız işin bir anlamı kalmaz. Bu nedenle Silivri'de yaşayan tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almaları ve spor yapmaları için birçok projeyi hayata geçirdik. Silivri Belediyesi olarak 5 yıl boyunca tarihiyle, kültürüyle ve doğasıyla eşsiz bir güzelliğe sahip olan Silivri’mize birçok hizmeti kazandırdık. Önümüzdeki 5 yılda da herkesin gıpta ile baktığı bambaşka bir Silivri için sizlerin desteğini bekliyoruz. 7.000 yıllık tarihi geçmişe sahip olan Silivri'de bulunan tarihi eserlere sahip çıkarak daha güzel bir Silivri için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 




jyI5uaotfn6ndqhlgakszx4t.jpg

zqm1osfcrlat8x0eze3wxbcu.jpg

nmdI9sybkxfoic3uva6prc87.jpg

6gxhzkta1ctqnmxrugkv8wbq.jpg

rw9va7xgua0dznkybrlIqxt3.jpg

vwqsd70ujrzgaomakyprc3jo.jpg

8izsyklbwj1d74rtk9enm3ux.jpg

nxybjchmbsemgwxovvtp2z17.jpg

f43axgwjqy9mjqgI2ndufiyw.jpg

fdk89ln2f7Imavihd4h3oouq.jpg

pdlnjfq8ifqxtwakocthcupI.jpg

8pwj9gxnyltnvbezfu51mmz3.jpg

ixa47kbdqwvucgl6zrovwsgf.jpg

6kqtodq05rbylxvmupubtfoi.jpg

3cnfhrvsunt1zpapdbequxwv.jpg

f6ypIu1wv4rejtdqkyd32qoz.jpg

eo9gatnhkh3edgpv1yxcqmcf.jpg

3dfumidhlygkuoraym9wfnc8.jpg

y8hcxnmyfvurkdgq1tepfIkj.jpg

exbgrb9s3w7judf2di4pmwe6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.